Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету "Львівська політехніка"

Лист МОН «Щодо реалізації Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству»

НовиниКоментарі Вимкнено до Лист МОН «Щодо реалізації Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству»

Міністерство освіти і науки України надіслало у Департаменти (управління) освіти і науки обласних, Київської міської державних адміністрацій, Інститути післядипломної педагогічної освіти, Київський університет ім. Б. Грінченка, ректорам закладів вищої освіти Лист № 1/9-635 від 18.10.2018 р., у якому зосереджує увагу керівників органів управління освітою і наукою, закладів освіти на нормативно-правових документах, що були затверджені для забезпечення реалізації Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству» від 7 грудня 2017 року № 2229.

Міністерство просить довести до відома та безумовного виконання, в частині компетенції, керівниками органів управління освітою і наукою, керівниками закладів освіти, педагогічними, науково-педагогічними і науковими працівниками, іншими особами, які залучаються до освітнього процесу, зазначених нормативно-правових документів.

Прикріплений файл

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж