Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету "Львівська політехніка"

ЗУСТРІЧ АДМІНІСТРАЦІЇ КОЛЕДЖУ З ПОТЕНЦІЙНИМИ АБІТУРІЄНТАМИ ОСВІТНІХ ПРОГРАМ «МЕНЕДЖМЕНТ» І «КОМП’ЮТЕРНА ІНЖЕНЕРІЯ»

НовиниКоментарі Вимкнено до ЗУСТРІЧ АДМІНІСТРАЦІЇ КОЛЕДЖУ З ПОТЕНЦІЙНИМИ АБІТУРІЄНТАМИ ОСВІТНІХ ПРОГРАМ «МЕНЕДЖМЕНТ» І «КОМП’ЮТЕРНА ІНЖЕНЕРІЯ»

Директор Хмельницького політехнічного фахового коледжу Національного університету «Львівська політехніка» доктор економічних наук, доцент, Заслужений працівник освіти України Вадим ОВЧАРУК 2 червня провів зустріч із потенційними вступниками на освітній ступінь «Бакалавр» освітньої програми «Менеджмент». Захід відбувся у змішаному (оф-лайн та он-лайн) форматі.
З метою забезпечення якості навчання за програмою «Менеджмент», гарантом якої є Вадим Володимирович, були окреслені результати акредитаційної експертизи та обговорені ключові питання щодо впровадження майбутніх змін.
До дискусії щодо організації освітнього процесу за освітнім ступенем «Бакалавр» активно долучились абітурієнти освітньої програми «Комп’ютерна інженерія». Відбувся взаємний діалог щодо пропозицій вибіркової частини освітнього компоненту, організації практичної підготовки, співпраці з стейкхолдерами, написання кваліфікаційної роботи та академічної мобільності в рамках сучасних викликів, які існують на ринку для вітчизняних підприємств і організацій.

Заступник директора з навчальної роботи Дмитро ПИЖОВ деталізував особливості вступу на перший (бакалаврський) рівень вищої освіти в 2023 році згідно нового порядку прийому.

Хмельницький політехнічний фаховий коледж НУ «Львівська політехніка» успішно розвивається, працює на випередження та нашу перемогу.
Очікуємо заяви на вступ, шановні абітурієнти!

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж