Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету "Львівська політехніка"

ЗУСТРІЧ ВИПУСКНИКІВ – 2023

НовиниКоментарі Вимкнено до ЗУСТРІЧ ВИПУСКНИКІВ – 2023

Що таке для кожного з нас альма-матер? Це саме той найкращий куточок на Землі, який заклав підвалини професійного становлення, дав путівку в доросле життя, сформував тебе як особистість. Це роки наполегливої та цікавої праці, наукових досліджень, перших вагомих звершень. А ще це змістовне дозвілля, молодість, завзяття, перше кохання та вірні друзі, зустрічам із якими завжди раді.
3 червня на запрошення Хмельницької політехніки до навчального закладу завітали наші завжди юні, хоч і покинули ці стіни багато десятиліть тому, випускники: хтось – Хмельницького електромеханічного технікуму, а хтось – політехнічного коледжу. Скільки теплих спогадів, дружніх обіймів, посмішок, щирих слів подарував їм цей день!

Насичений подіями день розпочався з екскурсії музеєм історії ХПФК. Здавалося б, що завідувачка музею Валентина БЕВЗА про історію навчального закладу знає все, проте під час екскурсії і вона почула чимало цікавих фактів. Насамперед про надзвичайно активну групу ЕСПУ-42, котра закінчила навчання аж 45 років тому – в 1978 році. В цей день студенти цієї групи прийшли майже в повному складі й поділилися незабутніми спогадами.

Через 10 років після випуску разом із своїм улюбленим викладачем і куратором Олегом МИКОЛЮКОМ зібралась група ПІ-192. Скільки вражень, приємних емоцій, вдячності !

У рідних стінах політехніки випускників вітали ті, хто багато років тому дав їм путівку у велике життя –метри освітньої галузі:
• заступник директора з виховної роботи 1992 по 2016 рік, відмінник освіти України, викладач – методист Олена ДОКТОРУК;
• завідувач відділенням, відмінник освіти України, викладач – методист Валерій ДОКТОРУК;
• заступник директора з навчальної роботи 1995 по 2017 рік, відмінник освіти, викладач-методист України Григорій ФРІМЕРШТЕЙН;
• заступник директора з виробничого навчання з 1995 по 2002 рік, відмінник освіти України, старший викладач Анатолій ЗАЛІЗЕЦЬКИЙ.

До їхніх щирих слів долучилися ті, хто підхопив естафету, кому належить майбутнє, кому будувати нову Україну – сьогоднішні студенти, вихованці Центру талановитої молоді «Політехнік» під керівництвом голови студпрофкому Наталії РОЇК.

Час пронісся стрімко. Так зворушливо – радісно дивитися знову в знайомі обличчя, нехай вони й змінилися від років. Так приємно чути слова щирої вдячності за педагогічну працю, бачити нерозривний зв’язок поколінь студентів Хмельницької політехніки!


© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж