Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету "Львівська політехніка"

ЗАПРОШУЄМО НА ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

НовиниКоментарі Вимкнено до ЗАПРОШУЄМО НА ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

1 квітня 2023 року Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету «Львівська політехніка» провів черговий День відкритих дверей. Захід знову був вельми багатолюдним, тож відбувався одночасно на декількох локаціях.

Співробітники відділу профорієнтації зустрічали майбутніх вступників та їхніх батьків, надавали перші консультації, вручали інформаційні матеріали з питань вибору спеціальності.

У холі навчального закладу кожне з відділень денної форми навчання представило свою експозицію технічних досягнень:
274 Автомобільний транспорт;
131 Прикладна механіка;
133 Галузеве машинобудування;
123 Комп’ютерна інженерія;
073 Менеджмент;
051 Економіка;
121 Інженерія програмного забезпечення.

Окрему експозицію представив переміщений до Хмельницької політехніки Маріупольський будівельний фаховий коледж, який надає освіту за спеціальностями:
192 Будівництво та цивільна інженерія;
274 Автомобільний транспорт;
071 Облік та оподаткування.

Відвідувачі, у складі окремих екскурсійних груп, пройшли величезним приміщенням освітнього закладу, яке було побудоване саме під потреби навчання технічним спеціальностям, ознайомились із матеріально-технічною базою, поспілкуватись із викладачами й студентами, відчули атмосферу культурно- просвітницького та спортивного життя коледжу.

Офіційна частина Дня відкритих дверей також проходила одночасно на декількох локаціях . Представники адміністрації навчального закладу виступили перед присутніми, розповіли про конкурентні переваги та перспективи, що відкриваються перед здобувачами освіти в Хмельницькому політехнічному фаховому коледжі НУ «Львівська політехніка» , про умови вступу до нашого навчального закладу, а також про цікаве, насичене різноманітними виховними, пізнавальними та благодійними заходами, студентське життя.

Дорогі наші майбутні абітурієнти! Ваше майбутнє у ваших руках. Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету «Львівська політехніка» є потужним освітнім центром. Навчатись тут нелегко, але здобувши диплом нашого навчального закладу ви робите потужний крок у ваше успішне професійне завтра. Наші випускники – високо затребувані на ринку праці та мають гарні перспективи для кар’єрного зростання!
Будемо раді бачити вас нашими студентами!

ЗАПРОШУЄМО НА НАСТУПНИЙ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ!

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж