Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету "Львівська політехніка"

Олександр Симчишин підписав меморандум про співпрацю з активною молоддю міста. Серед учасників — хмельницькі політехніки

НовиниКоментарі Вимкнено до Олександр Симчишин підписав меморандум про співпрацю з активною молоддю міста. Серед учасників — хмельницькі політехніки

22 березня 2023 року в Хмельницькій міський раді провели круглий стіл “Об’єднана молодь – майбутнє України”.
У сесійній залі – представники оновленої Молодіжної ради, лідери учнівського та студентського самоврядування. Зокрема й наші політехніки: Денис Кліменко — голова студентської ради коледжу та Марія Сурник — голова студентської ради відділення економіки та менеджменту. Вони амбіційні та натхненні, прагнуть більшого для Хмельницького та країни!

Результатом круглого столу стало підписання дієвого меморандуму про співпрацю Хмельницької міської ради, Молодіжної ради Хмельницького й органів студентського самоврядування закладів вищої та фахової передвищої освіти міста Хмельницького. Документ передбачає всебічну підтримку ініціативної студентської молоді.
Для реалізації молодіжних планів потрібно бути активним, цілеспрямованим і впевнено йти до мети – наголосив Хмельницький міський голова. Сторони, що підписали документ вірять у його практичну складову. Амбітні наміри незабаром вже будуть реалізовані. Цьогоріч планують відновити молодіжні проєкти, які працювали до повномасштабного вторгнення. Серед них – стажування із можливим працевлаштуванням у міській раді, навчальні програми, лідерські та бізнесові програми, стипендії та гранти. Їх доповнять нові патріотичні проєкти та програми з військового вишкілу.

Лише коли ми об’єднані, ми нездоланні! Попереду — нові спільні масштабні та інноваційні соціальні проєкти. Разом ми — сила!

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж