Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету "Львівська політехніка"

ВИПУСК МЕНЕДЖЕРІВ – 2023

НовиниКоментарі Вимкнено до ВИПУСК МЕНЕДЖЕРІВ – 2023

31 січня у Хмельницькій політехніці відбулись урочистості з нагоди випуску молодих спеціалістів за спеціальністю «Менеджмент».

У присутності батьків, друзів 63 випускники отримали дипломи фахівців у галузі управління і адміністрування за спеціальністю «Менеджмент» одного із найпрестижніших навчальних закладів України – Хмельницького політехнічного фахового коледжу Національного університету «Львівська політехніка». Згідно диплому їм присвоєно кваліфікацію помічника керівника виробничого підрозділу.

Успішно пройшовши всі труднощі, пов’язані з епідемією COVID і російською військовою агресією, ці молоді люди стали уособленням стійкості та незламності українського народу. Навчаючись у непростих умовах, вони не лише оволоділи найрізноманітнішими формами здобуття знань, але й виявили найкращі риси українського характеру, постійно брали участь у масштабній волонтерській та благочинній роботі коледжу, освітніх, мистецьких і спортивних заходах. Назавжди в пам’яті залишаться роки навчання, вірні друзі, мудрі наставники. На превеликий жаль церемонія вручення дипломів, як і державний іспит, через повітряну тривогу частково відбувались в укритті.

Опалена війною церемонія вручення дипломів випускникам 2023 року розпочалась хвилиною мовчання. Усі присутні схилили голови у вдячності перед захисниками, які тримають небо над нашими містами, даючи можливість нам навчатись і працювати, згадали всіх українців, які віддали своє життя.

З вітальним словом до аудиторії звернувся директор навчального закладу, доктор економічних наук, доцент, «Заслужений працівник освіти України» Вадим Овчарук. Вадим Володимирович щиро привітав випускників, подякував їм, педагогічному колективу та батькам за цілеспрямованість, гнучкість, вміння швидко приймати правильні управлінські рішення. Він запевнив у тому, що всі отримані знання випускники спрямують на подолання рашизму та післявоєнну відбудову нашої країни.

До вітань приєднався доктор економічних наук, доцент, завідувач кафедри менеджменту, що здійснює підготовку бакалаврів за спеціальністю «Менеджмент» Андрій Савіцький. Андрій Вікторович побажав не зупинятись на досягнутому та запросив продовжити навчання на очолюваній ним кафедрі.

Наказ про завершення навчання оголосив заступник директора з навчальної роботи Дмитро Пижов. Дипломи вручали директор коледжу В. Овчарук, заступник з навчальної роботи Д. Пижов, заступниця директора з виховної роботи Л.Багас, завідувач відділення О. Шулякова, методист відділення заочної форми навчання І. Атаман( гр. МЕ- 201з) і куратори випускних груп О. Громик (гр. МЕ-191), Л. Потапкіна (гр. МЕ-192).

.
 

До найщиріших напутніх слів випускникам долучились завідувачка відділення Оксана Шулякова, методист відділення заочної форми навчання Ірина Атаман, куратор групи, завідувачка циклової комісії «Економіки та менеджменту» Олена Громик, мами випускниць Людмила Возна та Наталія Дябел.

Із словами глибокої вдячності виступили наші випускники – староста групи МЕ-191 Юлія Возна, заступниця старости групи МЕ-201з Дарія Серветник, староста групи МЕ- 192 Гречаник Яна.

На завершення свята всіх учасників церемонії привітали вихованці творчих студій Центру талановитої молоді “Політехнік”:
• Бурбела Стася вірш «Ми переможемо!»

• Пісня “ЯВА -ДІМ» у виконанні Дреуса Максима

• Діма Гончар «Звернення до випускників у прозі»

• Пісня «Незламна» у виконанні гурту “Перлина”

Випуск 2023 року – особливо важливий для Хмельницької політехніки, незважаючи на воєнний стан. Ми пишаємось нашими випускниками та відчуваємо неймовірну гордість за коледж і рідну державу. Саме їм будувати нову Україну, що стане однією з найкращих і найвеличніших держав світу. Згуртовані єдиною метою до перемоги, ми впевнені: Україна – свята, нездоланна ніким і ніколи! Боже, Україну збережи й наших мужніх, незламних захисників.

  Переглянути фото

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж