Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету "Львівська політехніка"

Найбільша гордість хмельницьких політехніків – наші вихованці

НовиниКоментарі Вимкнено до Найбільша гордість хмельницьких політехніків – наші вихованці

У новорічні дні, коли весь світ відзначає величне свято Різдва Христового, найважливішими духовними питаннями стають: хто ми є, у що віримо та на що сподіваємось? 2022 рік змінив усіх, змусив замислитись над головним і цінувати можливості, моменти та людей, які є у нашому житті. В багатьох співвітчизниках ми побачили такі людські якості, які дарують надію та вселяють глибоку впевненість у прекрасному майбутньому нашої країни.
У перші дні нового 2023 року хмельницькі політехніки отримали чимало приводів для гордості за своїх вихованців. Продовжуючи славні політехнічні традиції благодійності, випускники 2014 року (групи КС) долучились до облаштування житла для студентів і співробітників переміщеного до нас Маріупольського будівельного фахового коледжу. Напередодні Різдва організатор благодійної акції, нині успішний ІТ-бізнесмен, активний волонтер і меценат Павло Іваніщін, привіз до гуртожитку навчального закладу побутову техніку – 5 холодильників, пральну машину та робочу поверхню (варочну панель). Маріупольські будівельники радо зустріли гостя та подякували за щедрість і небайдужість. Директор навчального закладу Антон Білай вручив Подяку особисто пану Павлу та студентській групі, яка крізь роки береже свою дружбу, повагу до Альма-матер і високі ідеали, закладені під час навчання.

Директор Хмельницької політехніки Вадим Овчарук, доєднався до привітань, розповів гостю про нинішні здобутки колективу, потужну волонтерську роботу, показав як проводяться ремонтні роботи з облаштування приміщень для переселенців і поділився планами на майбутнє.

Степанченко Андрій Анатолійович (група КС-22), випускник Хмельницького політехнічного коледжу 2006 року допоміг в облаштуванні переселенців з Маріупольського коледжу, придбавши для них варильну поверхню.

Та чи не найбільшу радість подія принесла куратору хлопців, нині заступниці директора з виховної роботи Людмилі Багас, бо що може бути приємнішим для педагога, ніж бачити своїх випускників високоморальними, щедрими, здатними на співчуття та готовими прийти на допомогу. Сьогодні вихованці педагога міцно стоять на ногах, започаткували власний успішний бізнес і не забувають головну настанову свого куратора – бути на землі Людиною.

Рік, що минув, породив справжніх Героїв. Нині на весь світ стають відомими імена славних воїнів, котрі відважно боронять рідну країну. Серед них – наш випускник 2009 року, студент групи ВР-91 Олександр Мегіс. У перші дні 2023 року молодий, але вже досвідчений, талановитий, розсудливий офіцер став героєм публікації видання “АрміяInform”. Ця подія стала великою гордістю для всього педагогічного колективу, але з найбільшою радістю її сприйняли завідувач відділення Олексій Матвєєв і куратор групи Наталія Кузнєцова.

https://armyinform.com.ua/2023/01/04/yak-rotnyj-vyvodyv-svij-pidrozdil-z-otochennya/

Волонтерська діяльність, благодійність, успішне навчання в непростий час – це те, чим живе сьогодні Хмельницька політехніка. І під час навчання, і під час канікул у закладі кипить робота. Серед сотень юних політехніків у навчальному закладі знову зростають і виховуються особистості, якими ми будемо пишатися, імена яких знатиме вся країна.

У цей грізний час нам так важливо знати, що маємо на кого покластися у наших сподіваннях і прагненнях. Світло Вифлеємської зірки – символа вічної надії, – знайде відлуння у серці кожного, щоби всі ми не втрачали надії на те, що добро та правда всеодно переможуть. Кожен Новий рік — це нова надія, успіхи й перемоги, які так потрібні нам усім. Тож нехай прийдешній рік допоможе нам повірити в свої сили, додасть наснаги й поведе до омріяних висот і досягнень на благо рідної України!

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж