Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету "Львівська політехніка"

Щорічна благодійна акція політехніків “З добром у серці та вірою у диво – 2022”

НовиниКоментарі Вимкнено до Щорічна благодійна акція політехніків “З добром у серці та вірою у диво – 2022”

З наближенням новорічно – різдвяних свят, які асоціюються з теплом, турботою та довірою, хмельницькі політехніки проводять щорічну благодійну акцію «З ДОБРОМ У СЕРЦІ ТА ВІРОЮ У ДИВО!». Попри війну, в 2022 році акція не стала менш масштабною, а навпаки розширила свої межі, адже від початку військових дій в Україні збільшилась кількість людей, які потребують допомоги, підтримки та розуміння. Тож першими, кого студрада коледжу привітала зі святами були діти-переселенці, котрі сьогодні є студентами Хмельницької політехніками.

Особливої турботи потребують наразі статусні діти – студенти ХПФК. Із новорічно – різдвяними святами вже традиційно їх вітає директор Хмельницького політехнічного фахового коледжу Національного університету «Львівська політехніка» доктор економічних наук, доцент , «Заслужений працівник освіти» Вадим Овчарук. Вадим Володимирович, як ніхто, вміє підтримати словом, мудрою порадою і смачним гостинцем.

Найдорожчий скарб кожного народу – його діти. На жаль, не всі вони наразі охоплені щоденною батьківською турботою. Тому «сприяння у виконанні Священного Християнського обов’язку – допомоги ближньому – турботі про дітей, які потребують виховання в дусі співчуття та любові один до одного…» є одним із найважливіших завдань виховної роботи Хмельницької політехніки. За два тижні до акції «З ДОБРОМ У СЕРЦІ ТА ВІРОЮ У ДИВО!» викладачі, співробітники, студенти та їх батьки приносили в студпрофком гостинці для вихованців Плужнянського ліцею Хмельницької обласної ради.

6 грудня студентські активісти разом із заступницею з виховної роботи Людмилою Багас вирушили до своїх давніх друзів, щоб передати дарунки від усієї великої політехнічної родини. Не лише малеча надзвичайно тішилась гостям і гостинцям, але й адміністрація навчального закладу висловила слова щирої подяки за сприяння у створенні умов для гармонійного розвитку їхніх вихованців.

Наступного дня волонтери на чолі з головою профспілкового комітету студентів ХПФК Наталією Роїк і викладачем спецдисциплін Костянтином Черновим відвідали Хмельницьке відділення Благодійної організації “Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД”. Політехніки від усієї нашої академічної родини висловили слова підтримки для дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей, батьків яких торкнулася проблема ВІЛ/СНІДу, туберкульозу та інших хронічних захворювань. Студенти привітали з прийдешніми святами колектив Благодійної організації та передали зібрані для їхніх підопічних подарунки, серед яких — різноманітні гостинці: одяг, взуття, ігри, іграшки, канцтовари, предмети гігієни, фрукти та смаколики.

Адміністрація Хмельницького політехнічного фахового коледжу Національного університету «Львівська політехніка» дякує студентам і їх батькам, співробітникам коледжу та всім, хто долучився до благодійної акції «З ДОБРОМ У СЕРЦІ ТА ВІРОЮ У ДИВО – 2022». Нехай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до вас сторицею. Нехай щира радість від подарованого добра дає вам наснагу, душевний спокій та непохитну віру в наше краще майбутнє!

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж