Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету "Львівська політехніка"

Ми – українці: честь і слава незламним

НовиниКоментарі Вимкнено до Ми – українці: честь і слава незламним

Українці – нація нескорених, сильних духом, гідних, вільних нащадків славного козацького роду. Ми на своїй землі та правда – за нами.

31 серпня у Хмельницькому політехнічному фаховому коледжі Львівському політехніки відбулась перша виховна година в 2022/23 навчальному році на тему: «МИ – УКРАЇНЦІ: ЧЕСТЬ І СЛАВА НЕЗЛАМНИМ!”.

У кожній академічній групі 1-2 курсів куратори для своїх вихованців провели бесіду про героїзм наших воїнів Збройних сил України, Національної гвардії, Державної прикордонної служби, формувань територіальної оборони, які з перших хвилин, ціною власних життів, не лише стримали натиск ворога, а й провели успішні контратаки. Студенти 3-4 курсів спілкувались у режимі онлайн. Кожен мав змогу розповісти про своїх рідних, котрі сьогодні мужньо боронять нашу Батьківщину.

Група МЕ-222, куратор Кайдановська О.М.

Із великою біллю у серці педагоги розповідали про політехніків, котрі поклали своє життя на вівтар Свободи та Незалежності Української держави: Володимира Соломчука, Дмитра Цвітуна, Миколу Бойка, Віталія Леськова. Їх імена назавжди закарбовані в історії країни та навчального закладу. У музеї коледжу новітнім Героям присвячена експозиція «Тобі, Україно моя, і перший мій подих, і подих останній…» Хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх загиблих.

Група ПІ-221, куратор Щуцький С.В.

Група АТ-222, куратор Чорноконь В. В.

У час боротьби з ворогом кожен із нас вносить свою частку в нашу славну перемогу. Навіть діти сьогодні вражають своєю зрілістю та справжніми демократичними цінностями. Майбутні економісти разом із куратором Малаховою Н.Б. вирішили завершити виховну годину волонтерською акцією у бібліотеці закладу. Начищений ними часник, вже завтра, буде висушений та стане одним із смачних і корисних інгредієнтів сухих страв, що політехніки готують для наших захисників.

Група ЕК – 221, куратор Малахова Н. Б.

Відділення економіки та менеджменту на чолі з Шуляковою О.В. ініціювало в закладі волонтерську акцію ” Хмельницькі політехніки – вам, захисники України”.

Ми, всі разом – великий український народ. Боремось на військовому, волонтерському, політичному, дипломатичному, інформаційному, економічному фронтах. Ми – країна Героїв! Ми вражаємо світ своєю мужністю та незламністю! Перемога буде за нами! Слава Україні!

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж