Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету "Львівська політехніка"

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

НовиниКоментарі Вимкнено до ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ
Не стихає інтерес абітурієнтів-2022 до навчання у Хмельницькому політехнічному фаховому коледжі Національного університету «Львівська політехніка». Попри двічі проведений у травні-червні День відкритих дверей, відділ профорієнтації продовжує отримувати звернення від бажаючих ознайомитись із навчальним закладом.
18 червня у ХПК відбувся третій День відкритих дверей. Він також був велелюдним і змістовним. Для відвідувачів формувались екскурсії навчальним закладом.
У холі, біля експозицій кожного з відділень, політехніки розповідали гостям про особливості та переваги спеціальностей, які можна здобути, навчаючись у коледжі:
274 Автомобільний транспорт;
131 Прикладна механіка;
133 Галузеве машинобудування;
123 Комп’ютерна інженерія;
073 Менеджмент;
051 Економіка;
121 Інженерія програмного забезпечення
На ринку освітніх послуг гарно зарекомендувало себе відділення заочного навчання ХПК https://hpk.edu.ua/…/8306-zaochne-navchannya-u-hpk…
Свої спеціальності в рамках Дня відкритих дверей представив і Маріупольський будівельний фаховий коледж, що, згідно Наказу МОНУ № 333 від 13.04.2022 року, переміщений до Хмельницького. Більш детально про кожну із спеціальностей МБФК (192 Будівництво та цивільна інженерія; 274 Автомобільний транспорт; 071 Облік та оподаткування), умови вступу та навчання можна довідатись за тел. 067 977 78 51; 097 304 38 74.
Після ознайомлення з експозиціями відділень у холі, відвідувачі вирушали на екскурсію навчальними корпусами.
На завершення заходу, з абітурієнтами та їхніми батьками провів бесіду директор коледжу доктор економічних наук, доцент Вадим Овчарук. Вадим Володимирович розповів про навчальний заклад та особливості цьогорічної вступної кампанії. Він підкреслив, що Хмельницька політехніка, як і Львівська політехніка, до якої ми входимо, має значні конкурентні переваги, тож вибір нашого навчального закладу – це найкращий шлях для здобуття цікавої та високооплачуваної спеціальності!

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж