Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету "Львівська політехніка"

Звернення хмельницьких політехніків до студентського та трудового колективу Маріупольського будівельного фахового коледжу

НовиниКоментарі Вимкнено до Звернення хмельницьких політехніків до студентського та трудового колективу Маріупольського будівельного фахового коледжу

Трудовий та студентський колектив Хмельницького політехнічного фахового коледжу Національного університету «Львівська політехніка» звертається до своїх колег з Маріупольського будівельного фахового коледжу.

Відповідно до наказу МОН України від 13.04.2022р. №333 Маріупольський будівельний фаховий коледж тимчасово переміщений на базу відокремленого структурного підрозділу «Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету «Львівська політехніка» до завершення дій воєнного стану.

Запрошуємо вас на навчання до Хмельницької політехніки, яка є структурним підрозділом Національного університету «Львівська політехніка» – найстарішого технічного закладу вищої освіти України та Східної Європи.  Протягом багатьох років Львівська політехніка  входить у п’ятірку найкращих вітчизняних вищих навчальних закладів із спільнотою понад 36 тис. чоловік.

Хмельницький політехнічний фаховий коледж – це навчальний заклад із 57-річною історією, навчальними здобутками та перемогами. Сьогодні у коледжі навчається 1600 студентів денної та заочної форми навчання.

Навчальний заклад має дуже потужну матеріально-технічну базу та розвинену інфраструктуру.

Найбільша цінність і гордість політехніків – це наші вихованці. Студентське самоврядування не лише  забезпечує захист прав та інтересів здобувачів освіти, але й бере активну участь у розбудові закладу.

Ласкаво просимо на навчання до Маріупольського будівельного фахового  коледжу за адресою м. Хмельницький, вул. Зарічанська 10.

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж