Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету "Львівська політехніка"

На базі Хмельницького політехнічного коледжу Львівської політехніки вже другий місяць функціонує Штаб опору

НовиниКоментарі Вимкнено до На базі Хмельницького політехнічного коледжу Львівської політехніки вже другий місяць функціонує Штаб опору

На базі Хмельницького політехнічного коледжу Львівської політехніки (вул. Зарічанська, 10) вже другий місяць функціонує Штаб опору рашистській агресії. Для закупівлі найнеобхіднішого працівники перевели частину своєї заробітної плати на рахунок благодійного фонду “Політехнік Поділля”. Окрім того, педагогічним колективом закладу прийнято рішення одноденний заробіток щомісячно перераховувати на підтримку ЗСУ! До волонтерської діяльності штабу активно долучились студенти, їхні родини та друзі, жителі міста та області.

Приносили одяг, взуття, продукти харчування, засоби гігієни, цигарки. Приміщення коледжу стало справжнім логістичним центром, куди надходить інформація про потреби та відбувається збір допомоги.

Пріоритетною для закладу стала співпраця з українським військом: допомога з пошуком та виготовленням необхідного обмундирування, обладнання, закупівлею та ремонтом автотранспорту (закуплено 10 та відремонтовано понад 30 позашляховиків), виробництвом буржуйок і захисних сіток.

До ХПК прибуває великогабаритний транспорт з гуманітарною допомогою від Польщі, Італії та Німеччини. Гуманітарну допомогу переправляють до областей, де тривають бойові дії, розповсюджують серед біженців у Хмельницькому. Постраждалих від війни цілими родинами гостинно приймають політехніки у своїх домівках. Понад 3 тисячі переселенців транзитом на 1-2 доби прихистили у гуртожитку навчального закладу.

Активно допомагають військовому госпіталю, здають кров. Налагодили пошиття подушок, постільної та нижньої білизни.

Спільно з усією хмельницькою громадою творять нашу перемогу над рашистською нечистю!

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж