Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету "Львівська політехніка"

Телеміст Хмельницький – Маріуполь – Тернопіль «Соборність держави – це єдність студентства України»

НовиниКоментарі Вимкнено до Телеміст Хмельницький – Маріуполь – Тернопіль «Соборність держави – це єдність студентства України»

Наша сила – в єдності навколо головних ідей української державності, неподільності земель, спільного бачення нашого великого майбутнього. Відзначаючи День Соборності України, хмельницькі політехніки запросили на щире слово та дружну бесіду своїх колег із сходу та заходу. Учасниками телемосту Хмельницький – Маріуполь – Тернопіль «Соборність держави – це єдність студентства України » стали студенти Хмельницького політехнічного фахового коледжу Національного університету «Львівська політехніка», Маріупольського будівельного коледжу і Тернопільського фахового коледжу Тернопільського національного технічного університету ім. Івана Пулюя.

До розмови долучились директори навчальних закладів Овчарук Вадим Володимирович, Білай Антон Вікторович , Калушка Володимир Павлович та їхні заступники з виховної роботи.

 

Студенти, в якому місті б вони не заходились, глибоко поділяють ідею єдності українських земель, соборності України, що сягає своїм корінням у глибину віків і бере свій початок з IX ст. Сьогодні ж, у XXI ст. – це не тільки основа нашого життя, але й запорука процвітання країни. Тож студенти з радістю обмінялись презентаціями наших славних міст –Хмельницького, Маріуполя, Тернополя.
– своє історичне місто Маріуполь та навчальний заклад презентує студентство будівельного коледжу:


– мальовниче місто Тернопіль та навчальний заклад презентує студентство коледжу технічного університету:

– уславлене місто Хмельницький та навчальний заклад презентує студентство політехнічного коледжу:

Майбутнє належить молодим. Ніхто так не єднає Україну, як наше студентство! Учасниками телемосту як і в далекому 1990 році сформували студентський «живий ланцюг єдності» та спільно виконали гімн України.

Сьогодні хмельничани, маріупольці, тернополяни переконані, що Соборність України – це не тільки наша суспільна потреба й моральна необхідність, це вже тепле родинне свято!
Хмельницькі політехніки завжди раді зустрічати гостей у своєму навчальному закладі, а тому запросили всіх учасників телемосту побувати на гостинній подільські землі.


© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж