Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету "Львівська політехніка"

Хмельницький політехнічний фаховий коледж – багаторічний лідер освітянської галузі

НовиниКоментарі Вимкнено до Хмельницький політехнічний фаховий коледж – багаторічний лідер освітянської галузі

Хмельницький політехнічний фаховий коледж Львівської політехніки є багаторічним визначним лідером освітянської галузі, який невпинно модернізується. Щороку, незважаючи на будь-які негаразди в країні, ми невпинно розвиваємось, розширюємо співпрацю із виробництвом, вітчизняними та зарубіжними бізнес-партнерами. Традиційно з року в рік політехніки отримують відмінну оцінку своєї роботи у формі державних відзнак навчального закладу в різноманітних рейтингах, перемог вихованців на всеукраїнських і міжнародних змаганнях, затребуваності наших випускників на ринку праці. Все це дає підстави нам зробити висновок, що вибір Хмельницької політехніки цьогорічними абітурієнтами – не випадковий.

Цьогоріч на базі дев’яти класів подано 1409 заяв на вступ, а в цілому більше 1700. Тож вкотре хмельницькі політехніки змогли не лише повністю заповнити весь ліцензований обсяг, але й відібрати найкращих. Конкурс – 2021 на контракт був такий, як у деяких навчальних закладах країни на бюджет. Які ж чинники дали можливість забезпечити такий високий результат вступної компанії?

  1. Інноваційне управління закладом освіти, яке забезпечує цілеспрямований розвиток.
  2. Досвідчений, вмотивований, професійний педагогічний колектив, який здійснює якісну загальноосвітню і фахову підготовку студентів.
  3. Потужна матеріально-технічна база коледжу, яка оновлюється і модернізується відповідно до вимог сучасного виробництва: створення автоцентру інновацій «Політехнік», автодром і т.д.
  4. Якісна навчально-виробнича підготовка студентів із подальшим працевлаштуванням.
  5. Відкриття інноваційного проекту – підрозділ Tech Startup School.
  6. Співпраця із американською IT–компанією Cisco Networking Academy та американськими партнерами за ліцензованою програмою «SOLIDWORKS».
  7. Колаборація із німецько-українським освітнім центром «Львівська політехніка» ПРОМИСЛОВІСТЬ І ТОРГІВЛЯ ЕРФУРТА на базі ТПП «Єрфурта».
  8. Активна курсова підготовку в різних напрямках (програмування, З-Д моделювання, інформатика, автошкола на інш.)
  9. Актуальні просвітницькі, соціально-значимі та сучасні культурні проекти, які забезпечують виховання студентів коледжу та їх дозвілля.

Підсумовуючи результати вступної компанії, звертаємо особливу увагу на кропітку інформаційну роботу профорієнтаційного відділу та ефективну, аналітичну роботу приймальної комісії. Нам дуже приємно, що в цих підрозділах якісно працюють найкращі вихованці коледжу, тому впевнено стверджуємо, Хмельницькі політехніки – лідери на ринку «якісних освітніх послуг назавжди»!

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж