Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету "Львівська політехніка"

Стати лідером, бути кращим і успішним навчають на відділенні економіки і менеджменту

НовиниКоментарі Вимкнено до Стати лідером, бути кращим і успішним навчають на відділенні економіки і менеджменту

Сучасний ринок праці потребує висококваліфікованих спеціалістів з організації управління та економіки. Якщо ви маєте лідерські якості та бажаєте зробити успішну кар’єру, вступайте на навчання до Хмельницького політехнічного фахового коледжу НУ «Львівська політехніка». Виховання справжніх лідерів є одним із пріоритетних завдань циклової комісії економіки та менеджменту. Педагоги стверджують, що бути лідером – це і радість, і комплекс дій, які потребують відповідальності та сформованих здібностей до вирішення взаємопов’язаних задач! Відділення економіки та менеджменту вже чверть століття готує найкращих професіоналів!

Цьогоріч Хмельницький  політехнічний фаховий  коледж Львівської політехніки  увійшов до ТОП-10 НАЙАКТИВНІШИХ ЗАКЛАДІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ України за підсумками міжнародної кампанії з фінансової обізнаності “Всесвітній тиждень грошей” (Global Money Week 2021).

Адміністрація коледжу та викладачі відділення систематично працюють над формуванням професійних компетентностей студентів, що дозволять їм у майбутньому бути конкурентоспроможними на ринку праці, стати управлінцями, котрі зможуть змінити життя в Україні на краще. Ерудовані й талановиті студенти – це сьогодні наша гордість, а в майбутньому – наша слава.

Запорукою високих результатів  навчання в коледжі є поєднання теоретичних знань і практичної роботи. Постійно підвищувати власну економічну грамотність, удосконалювати ділові компетентності та педагогічну майстерність , бути в курсі найновіших методичних розробок провідних економічних закладів освіти – необхідна умова професійної відповідності викладача циклової комісії економіки та менеджменту Хмельницького політехнічного коледжу. Викладачі навчального закладу є постійними учасниками всеукраїнських та міжнародних наукових освітніх заходів.

І міжнародна науково-практична конференція на тему «Актуальні проблеми сучасної науки, розвитку технологій та менеджменту».

 

Ми тісно співпрацюємо з представниками влади, бізнесу, громадських та просвітницьких організацій. У звязку з введенням карантинних обмежень ряд заходів проходило в дистанційному форматі, але це  ніяким чином не вплинуло на досягнення якісних програмних результатів навчання

Вебінар «Працевлаштування випускників: можливості і проблеми» із залученням представників Державної служби зайнятості, на якому відбулося обговорення фахових компетенцій та програмних результатів навчання освітньо-професійної програми  Менеджмент

 

У Центрі надання адміністративних послуг (ЦНАП)  студенти-менеджери ознайомились з процедурою державної реєстрації юридичних та фізичних осіб – підприємців

 

Зустріч майбутніх випускників 2021 року напряму менеджменту та економіки із доктором економічних наук, професором, директором Інституту адміністрування і післядипломної освіти Любомиром Пилипенком.

 

Навчальний проєкт про історію розвитку підприємництва, торгівлі та банківської справи рідного міста «Проскурів – місто купців, підприємців, банкірів (лихварів)» спільно з поетом, краєзнавцем, підприємцем Ігорем Байдаком.

 

Виставка «Банкноти та монети світу в музеї коледжу» за участі керівника спілки нумізматів Хмельницького обласного об’єднання колекціонерів, випускника відділення економіки та менеджменту Сергія Сторожука

 

На відділенні економіки та менеджменту широко застосовується досвід проведення занять-екскурсій на провідних підприємствах міста, що дає змогу значно покращити рівень засвоєння теоретичного навчального матеріалу, сформувати та вдосконалити практичні вміння і навички, робити навчальний процес цікавим, а студентів спонукати до творчої праці. Ми співпрацюємо з ПАТ «Укрелектроапарат», ПриватБанком, Укрексімбанком, Компанією «Нестле-Україна», ТОВ «Престиж-авто», ТОВ «Партнер Агроінвест», ТОВ «Бембі», ПАТ «Хмельниччина-Авто»,ТОВ «Офіс-центр»,  ТОВ «Сіріус Екстружен», ПрАТ «Хмельницька макаронна фабрика», «ІП КОКА-КОЛА БЕВЕРІДЖИЗ УКРАЇНА»  ТОВ «Р.І.Н.О», ДП «Новатор», МКП «Хмельницькводоканал», Управлінням пенсійного фонду у м.Хмельницькому, Хмельницьким міським центром зайнятості, Головним  управлінням статистики у Хмельницькій області та ін.

 

Практичне заняття в офісі компанії «AUDITSOFT» для наших менеджерів-бакалаврів

 

Студенти спеціальності «Менеджмент» під час практичного заняття з дисципліни «Організація виробництва» підприємстві автосервісу «Автодок».

 

Студенти спеціальності «Менеджмент» під час практичного заняття з дисципліни «Організація виробництва» на  ПрАТ «Хмельницька макаронна фабрика».

 

Економіка, менеджмент, бізнес, підприємництво – це ті сфери діяльності, де існує дух змагань та постійна конкуренція. Бути кращим – означає бути конкурентоздатним. Навчити студентів не боятись вступати в боротьбу за лідерство – одне із основних завдань циклової комісії економіки та менеджменту. Олімпіади, конкурси, вікторини, квести, онлайн-турніри  – постійні заходи у навчальному процесі майбутніх економістів і менеджерів.

 

Під час турніру (економічна гра – стратегія) «Колонізатори» студентська рада коледжу

 

Студенти ІІ курсу відділення економіки та менеджменту у квест-кімнаті «Економічний потяг»

 

Карантин та епідеміологічна ситуація в країні та світі внесли свої корективи в організацію освітнього процесу, але карантин – не привід для байдикування. У навчальному процесі Хмельницького політехнічного фахового коледжу НУ «Львівська політехніка» в цей період активізується використання мережі Інтернет та симулятивних засобів навчання, які відтворюють реалістичність процесів. У результаті запеклої боротьби за кращі показники підприємства та лідерство на ринку, 12 студентів Хмельницького політехнічного фахового коледжу успішно подолали відбірковий етап та стали півфіналістами Всеукраїнського турніру “Стратегія фірми–2021»

 

Півфіналісти Всеукраїнського турніру «Стратегія фірми -2021»

 

Навчання в інтенсивній осінній STEM-школі “#STEMCamp for educators”

 

Незважаючи на те, що наш навчальний заклад політехнічний, рівень теоретичних знань та практичної підготовки з економічних дисциплін відповідає високим стандартам. Ми – найкращі в Західному регіоні,  і це підтверджує вже традиційна  перемога наших студентів  у щорічній  Університетській студентській олімпіаді з економічних дисциплін між студентами коледжів. У  Всеукраїнській олімпіаді з бухгалтерського обліку серед студентів коледжів і технікумів – випускників ОКР «молодший спеціаліст» на базі кафедри обліку та аналізу Національного університету «Львівська політехніка», студенти відділення «Економіки та менеджменту» отримали 10 призових місць !!!

 

Переможці та призеру Всеукраїнської олімпіади з бухгалтерського обліку що була проведена на базі кафедри обліку та аналізу Національного університету «Львівська політехніка» серед студентів коледжів і технікумів – випускників ОКР «молодший спеціаліст», 2021р.

 

Креативність та інноваційність мислення – це одні з основних характеристик особистості ХХІ століття. У коледжі працює Центр талановитої молоді «Політехнік», де студенти коледжу розвивають свій інтелектуальний і творчий потенціал, обраючи заняття до душі, пробуючи себе у найрізноманітніших гуртках і секціях.. Цьогоріч студенти відділення економіки та менеджменту вдруге взяли участь у конкурсі відео-робіт з фінансової грамотності й одразу дві наших роботи серед переможців: у номінаціях «Краща анімація» і «Найбільш креативний сценарій».

Офіційна церемонія нагородження переможціі Всеукраїнського конкурсу відеоробіт на тему фінансової грамотності

 

У своєму прагненні до самовдосконалення та розвитку ми не зупиняємось на досягненому, ставимо перед собою нові цілі та завдання. впевнено йдемо до своєї мети. У 2019-2020 навчальному році Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету «Львівська політехніка» ліцензував освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавра за спеціальністю «Менеджмент».  Студенти-бакалаври активно здійснюють науково-дослідницьку роботу та  беруть участь не лише у заходах коледжу, а і у наукових заходах інших навчальних закладів.

 

Участь бакалаврів у Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції молодих вчених і студентів «Проблеми та перспективи розвитку бізнесу в Україні»

 

Бажаєте бути затребуваними фахівцями в галузі економіки та управління?  Вступайте навчатися на відділення економіки та менеджменту Хмельницького політехнічного фахового коледжу НУ «Львівська політехніка»!!

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж