Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету "Львівська політехніка"

Перемога політехніків на олімпіаді з бухгалтерського обліку

НовиниКоментарі Вимкнено до Перемога політехніків на олімпіаді з бухгалтерського обліку
Перемога на олімпіаді з бухгалтерського обліку – 10 призових місць!!!
Дистанційне навчання – це не час для відпочинку. В Хмельницькому політехнічному фаховому коледжі окрім занять онлайн, десятеро політехніків виявили бажання випробувати свої знання на олімпіаді.
У двох турах Всеукраїнської олімпіади з бухгалтерського обліку серед студентів коледжів і технікумів – випускників ОКР «молодший спеціаліст» на базі кафедри обліку та аналізу Національного університету «Львівська політехніка», студенти відділення «Економіки та менеджменту» отримали 10 призових місць !!!
Наші славні переможці:
▪диплом першого ступеня – Щербакова Олександра ( група ЕК-181);
▪дипломи другого ступеня – Дунець Іван, Горобець Анна, Бегян Анастасія, Боднар Орест, Питлик Валентин (ЕК-181), Корнєєва Вєроніка (МЕ-182), Подимаченко Єлизавета ( МЕ-181);
▪дипломи третього ступеня – Бойченко Катерина, Дубовський Вадим (ЕК-181).
Вихованці викладача-методиста Гавронської Наталії Миколаївни вкотре підтвердили високий рівень знань і якісне викладання навчальних дисциплін у коледжі. Олімпіада проходила в дистанційній формі у запеклій і нелегкій боротьбі – 119 учасників із 27 коледжів з 17 областей України. Проте, це не завадило юним політехнікам продемонструвати олімпійський результат! (https://www.conf.lviv.ua/rezultaty-vseukrayinskoyi…/)
Висловлюємо щиру вдячність організаторам олімпіади: проректору із навчально-наукової роботи Львівської політехніки Олегу Давидчаку, Директору Інституту економіки та менеджменту професору Олегу Кузьміну, завідувачу кафедри обліку та аналізу, професору Ігорю Яремко, голові журі, доценту кафедри обліку та аналізу Наталії Воськало, доценту Володимиру Воськало і всій кафедрі обліку та аналізу за організацію олімпіади та можливість показати високий рівень знань хмельницьких політехніків.
ДЯКУЄМО БАТЬКАМ ЗА ГАРНЕ ВИХОВАННЯ ДІТЕЙ!

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж