Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету "Львівська політехніка"

У Всесвітній тиждень грошей вивчали питання фінансової грамотності на заняттях з англійської мови

НовиниКоментарі Вимкнено до У Всесвітній тиждень грошей вивчали питання фінансової грамотності на заняттях з англійської мови
Дуже символічно, що Всесвітній тиждень грошей (Global Money Week) співпав з Днем Св. Патріка, який святкується у Великобританії 17 березня. Студенти групи МЕ-192 разом із викладачем іноземної мови Вітою Черновою поринули у атмосферу традиційного ірландського свята та відшукали горщик із золотими монетами. Згідно з повір’ям, саме в День св. Патріка у людини є можливість наштовхнутися на чарівну веселку. Якщо відшукати її і піти по ній, то вона приведе людину до Леприкону, якому належить горщик із золотими монетами. Якщо цього казкового персонажа зловити, то він буде намагатися відкупитися від людини і запропонує виконати бажання.
А в групі МЕ-191 на занятті з іноземної мови викладачем Наталією Кузнецовою при вивченні теми «Money» були проведені дебати на тему «Money in Our Life. Pros and Cons”.
В процесі дискусії студенти дійшли висновку, що самі дорогі речі не мають ціни. Неможливо все виміряти грішми. Загальну мову з грішми можна знайти, якщо не робити накопичення їх змістом всього свого життя і тим паче не використовувати для цього нечесні методи. Культура поводження з грошима – частина загальної культури людини. Вона в здоровому ставленні до грошей та фінансовій грамотності, яка повинна виховуватися з дитинства.

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж