Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету "Львівська політехніка"

Студенти відділення економіки та менеджменту – фіналісти Всеукраїнського бізнес-турніру з керівництва smart-підприємствами та прийняття управлінських рішень “Стратегія фірми–2021”

НовиниКоментарі Вимкнено до Студенти відділення економіки та менеджменту – фіналісти Всеукраїнського бізнес-турніру з керівництва smart-підприємствами та прийняття управлінських рішень “Стратегія фірми–2021”

Цьогоріч восьмий Всеукраїнський бізнес-турнір із керівництва smart-підприємствами та прийняття управлінських рішень “Стратегія фірми–2021”зібрав рекордну кількість учасників – 3693 з усіх куточків України і не тільки! Традиційно до інтерактивного бізнес-батлу долучилась потужна команда політехніків-стратегів. У результаті запеклої боротьби за кращі показники підприємства та лідерство на ринку, 12 студентів Хмельницького політехнічного фахового коледжу успішно подолали відбірковий етап, ставши лідерами своїх груп та пройшли до півфіналу турніру. Серед них є як досвідчені стратеги, так і новачки турніру.
Півфіналістами стали: Мандрик Яна та Купельський Олександр (гр.ЕК-191, куратор Малахова Н.Б.), Возна Юлія, Шелест Альберт, Дябел Вікторія, Легедзь Павло (гр..МЕ-191, куратор Громик О.М. ), Мантур Дарина, Бугаєнко Олександр (гр.МЕ-181, куратор Слободзян Л.А.), Чайковська Анастасія (група КІ-183, куратор Фрімерштейн В.Г.). Корнєєва Вероніка, Бузницька Олександра та Допіралова Олександра (група МЕ-182, куратор Кайдановська О.М.).
Вітаємо з першими перемогами у турнірі наших півфіналістів та педагогів циклової комісії економіки та менеджменту. Бажаємо успіху в наступному етапі змагань!
«Навчайся! Накопичуй! Заробляй!»

#GlobalMoneyWeek2021, #GMWUkraine2021

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж