Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету "Львівська політехніка"

Виховуємо, всебічно розвиваємо та формуємо правильні цінності в молодого покоління

НовиниКоментарі Вимкнено до Виховуємо, всебічно розвиваємо та формуємо правильні цінності в молодого покоління

2020-й – рік реалізованих можливостей.  Виховна робота – це той аспект формування студентської особистості, який просто не можна відкласти на потім. Навіть карантин не може стати перепоною для формування правильних цінностей і всебічного розвитку студентства. Куратори чудово знають нюанси організації виховної роботи.

Цьогоріч проведення виховних заходів у навчальному закладі умовно можна поділити на “життя до карантину” та в “умовах карантину”.

Яскраві, велелюдні заходи провели політехніки до введення карантинних вимог:

Новорічно-різдвяні святкування

Випуск фахівців за спеціальністю «Організація виробництва»

Вшанування творчого генія  Т.Шевченка

Відсвяткували яскраво Міжнародний жіночий день

Провели спортивно-оздоровчі заходи

Вшанували  подвиг Героїв Крут, Революції Гідності , учасників АТО

Після  введення карантину  соціокультурні заходи перейшли в онлайн-формат , але продовжували залишатись  не менш змістовними та масовими:

У ДЕНЬ ВИШИВАНКИ упродовж всього дня тривав онлайн-марафон СТУДЕНТІВ, БАТЬКІВ І ВИКЛАДАЧІВ КОЛЕДЖУ “ОДЯГНИ ВИШИВАНКУ ВДОМА”. Це свято вкотре об’єднало велику родину політехніків.

Свої таланти юні політехніки продемонстрували величезній кількості глядачів завдяки  конкурсу відеоробіт  «Парад талантів першокурсників».

Всесвітній день української хустки

Успішно провели випускні урочистості та вступну кампанію, дотримуючись усіх вимог із  запобігання поширенню COVID-19 .

Ми  не лише адаптували навчально-виховний процес до карантинних пересторог, але й навчились проводити офлайн заходи з дотриманням усіх мір безпеки. Напередодні Дня  захисника  України зустрічались із нашими військовослужбовцями

Про власну безпеку та  запобігання проявам насилля  говорили з правоохоронцями

Провели масштабний День студента в онлайн-форматі

Кращі за спеціальністю

Відмінники навчання

Спортивна гордість політехніків

Спортивна гордість політехніків

Долучились до заходів із вшанування рідної мови. У День української писемності та мови  Всеукраїнський радіодиктант національної єдності писала переважна кількість політехніків – від директора до студента 1-го курсу.

Високий рівень проведення профорієнтаційної роботи забезпечується вмінням швидко та рішуче переформатовуватись відповідно до викликів часу. Двічі   дні  відкритих дверей у Хмельницькому політехнічному коледжі НУ “Львівська політехніка” проводились віртуально. Пряма трансляція заходу відбувалась на сайті коледжу та мережі Фейсбук.

На численні прохання абітурієнтів започатковано новий формат– персональний день відкритих дверей

Провели щорічну  благодійну акцію «З добром у серці, вірою у диво»

Сухомлинський В.О. писав: “Щоб дитина була палко зацікавлена навчанням, їй необхідне багате, різноманітне, приваблююче, інтелектуальне життя”. Виховний підрозділ закладу, куратори та викладачі роблять усе для того, щоб студентське життя було змістовне, максимально забезпечуючи якість навчально-виховного процесу.

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж