Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету "Львівська політехніка"

Вітання з Днем Збройних Сил України

НовиниКоментарі Вимкнено до Вітання з Днем Збройних Сил України

У День Збройних Сил України колектив Хмельницького політехнічного коледжу Львівської політехніки шле найщиріші вітання українським військовослужбовцям. Ми складаємо глибоку шану всім, хто боронив і боронить Незалежність та свободу рідної землі, хто зміцнює обороноздатність країни, з честю виконує покладений на нього конституційний обов’язок із захисту Вітчизни. Ми вдячні всім, хто захищає нашу рідну землю від ворожих військ, хто став на захист Вітчизни за першим її покликом!
Кращі з кращих сьогодні складають присягу в лавах Збройних сил України. Мужність, честь, сила і відвага, постійна готовність стати на захист своєї Батьківщини – основні риси тих, хто нині у перших рядах наших захисників. Хмельницькі політехніки пишаються тим, що значна частина випускників коледжу пов’язала свій подальший життєвий шлях із службою в українських збройних силах. Шлемо і їм найщиріші привітання.
Нехай щира любов до України, славетні бойові подвиги наших батьків та дідів, народна повага надихають вас на нові звершення у благородній справі служіння рідному народові. Миру вам, здоров’я, добробуту, добра та злагоди вам і вашим родинам, дорогі воїни та ветерани!

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж