Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету "Львівська політехніка"

Звітно – виборча конференція студентської профспілки та збори старост академічних груп і їх заступників

НовиниКоментарі Вимкнено до Звітно – виборча конференція студентської профспілки та збори старост академічних груп і їх заступників
18 вересня студентська профспілкова організація Хмельницького політехнічного коледжу НУ “Львівська політехніка” провела щорічну звітно-виборчу конференцію. Захід відбувся на стадіоні навчального закладу за участю представників кожної академічної групи та голови первинної профспілкової організації студентів Н. М. Роїк. Запрошена на конференцію заступниця директора з виховної роботи Людмила Миколаївна Багас, звертаючись з вітальним словом до профспілкових делегатів, зазначила, що саме студентська профспілка допомагає примножувати творчу енергію, розкривати таланти, досягати успіхів у навчанні, розвиватись духовно і фізично. І нехай у ваших серцях назавжди збережуться наяскравіші моменти студентського життя !- побажала присутнім Людмила Миколаївна.
Детально про діяльність профспілкової організації у 20019/20н.р. розповіла у своєму звіті голова студпрофкому Наталія Миколаївна Роїк Учасники конференції схвалили звіт, проголосували за прийняття студентів нового набору в члени профспілки, затвердили розмір відсотка відрахування профспілкових внесків на рівні 2,5% від стипендії та провели вибори членів студентського профкому та студентської ради на 2020/21 н.р.
За результатами голосування
до профспілкового комітету первинної профспілкової організації студентів Хмельницького політехнічного коледжу були обрані:
1. Ситюк Нікіта Ігорович
2. Бородій Оксана Романівна
3. Капустяк Анастасія Анатоліївна
4. Дмитришин Дмитро Олексійович
5. Лебедовська Марія Андріївна
6. Корнійчук Тетяна Сергіївна
7. Бойченко Катерина Андріївна
8. Ткачук Дмитро Андрійович
9. Горобець Анна Михайлівна
10. Яремчук Павло Олександрович
11. Цибульська Анна Олександрівна – секретар профкому
12. Роїк Наталія Миколаївна – голова профкому
До студентської ради коледжу були обрані:
1. Дзюба Андрій
2. Романовський Ілля
3. Чайковська Анастасія
4. Ковальчук Олена
5. Бородій Оксана
6. Савчук Назарій
7. Петрина Вікторія
8. Загородня Анастасія
9. Бегян Анастасія
10. Корнєєва Вероніка
11. Казновський Нікіта
12. Любінецький Артем
13. Войтов Артем
14. Мостовий Роман
15. Снігур Анна
16. Матвєєва Анастасія
Головами студентської ради відділень і коледжу за результатами голосування стали:
1. Комп’ютерної інженерії – Чайковська Анастасія
2. Економіки і менеджменту – Бегян Анастасія
3. Інженерної механіки – Мостовий Вадим
4. Програмної інженерії – Петрина Вікторія
5. Автомобільного транспорту – Войтов Артем
6. Голова студради коледжу ­– Савчук Назарій
7. Заступник голови студентської ради – Чайковська Анастасія.
Не менш важливою та авторитетною для студенства є і посада старости групи. Ії довіряють найбільш старанним, зібраним та відповідальним. З метою координації діяльності старост груп, налагодження ефективної співпраці студенства, кураторів та адміністрації 22 вересня на стадіоні ХПК були проведені загальні збори збори старост груп. Провела їх заступниця директора з виховної роботи Л.М. Багас. Людмила Миколаївна наголосила, що для студента головне — це навчання. Студентські роки мають стати часом інтелектуального росту, становлення особистості, розкриття творчого потенціалу. Політехніки — це прогресивна, мисляча молодь, яка ставить перед собою мету і досягає свого.
Вітаємо наших найактивніших та найавторитетніших студентських активістів з обранням на відповідальні посади. Бажаємо великого натхнення та успіхів у реалізації амбітних планів! Закликаємо все студентство активно долучатись до виру яскравого соціокультурного життя політехнічної родини !

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж