Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету "Львівська політехніка"

Відкриття нової лабораторії “Серверного обладнання і комп’ютерних систем та мереж”

НовиниКоментарі Вимкнено до Відкриття нової лабораторії “Серверного обладнання і комп’ютерних систем та мереж”

Високі стандарти освіти в поєднанні з інноваційними технологіями – це основна конкурентна перевага Хмельницького політехнічного коледжу НУ “Львівська політехніка”. Якісний навчальний процес забезпечується систематичним оновленням матеріально-технічної бази, нарощуванням потужностей високошвидкісного доступу до мережі Інтернет, збільшенням кількості робочих навчальних місць, обладнаних найновішою комп’ютеризованою технікою і відповідними гаджетами. Пройшло лише декілька днів, а в коледжі знову – оновлення.

4 черня у навчальному закладі відбулось відкриття нової лабораторії “Серверного обладнання і комп’ютерної комунікації”. Комп’ютерна мережа коледжу була повністю модернізована:
– виділили окреме приміщення під серверне обладнання і зробили сучасний ремонт;
– придбали потужний маршрутизатор, який може працювати 24/7 з великою кількістю абонентів;
– збільшили максимальну швидкість мережі до 500 Мбіт/с;
– встановили керовані комутатори L2;
– застосували “best practices” при оновленні та налаштуванні мережі;
– оновили частину структурованої кабельної системи коледжу;
– придбали 14 ноутбуків.

Послідовне та ефективне формування компетентностей і професійної свідомості студентів забезпечується висококваліфікованим педагогічним складом. Викладачі спецпредметів постійно підвищують свій професійний рівень, співпрацюючи з мережевою академією Cisco на курсі ССNA 7.0 та провідними ІТ-компаніями.

Застосування нової навчальної лабораторії забезпечить якісне викладання і навчання із використанням новітніх технологій, підвищить ефективність навчального процесу.
Ця важлива подія стала можливою завдяки спонсорській допомозі Національного університету “Львівська політехніка” та нашого випускника Корницького Андрія.

Цей талановитий юнак став гордістю хмельницьких політехніків ще навчаючись у ХПК, коли виборов перемогу на Всеукраїнській олімпіаді з інформатики та став кращим в Україні. Вищу освіту Андрій здобував у НУ “Львівська політехніка”. Сьогодні він будує успішну професійну кар’єру та підтримує дружні зв’язки зі своєю Альма-матер. Іменні ноутбуки з логотипами від компанії “Brainence” та НУ “ЛП” завжди будуть нагадувати нам про співпрацю.

Хмельницькі політехніки щиро вдячні своєму вихованцю за допомогу та бажають здоров’я і процвітання його компанії. Ми пишаємось нашим випускником. Навчання в ХПК і вища освіта в НУ “Львівська політехніка” стали для Андрія Корницького формулою його професійного та життєвого успіху!

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж