Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету "Львівська політехніка"

Відділення економіки та менеджменту – 25 років на ринку освітніх послуг

НовиниКоментарі Вимкнено до Відділення економіки та менеджменту – 25 років на ринку освітніх послуг

 «Чому я обрав економічну спеціальність? Обираючи фах, я прагнув знайти універсальний варіант для пошуку роботи, що дасть можливість одержувати гідну заробітну платню. Менеджер – це людина, яка є лідером, не боїться розвиватись», – саме так написав студент І курсу Безубик Петро, переможець конкурсу творчих робіт за професійною спрямованістю.

І дійсно, сучасний ринок праці потребує висококваліфікованих спеціалістів з організації управління та економіки. Якщо ви маєте лідерські якості та бажаєте зробити успішну кар’єру, вступайте на навчання до Хмельницького політехнічного коледжу НУ «Львівська політехніка». Відділення економіки та менеджменту вже чверть століття готує найкращих професіоналів!

Адміністрація коледжу та викладачі відділення систематично працюють над формуванням професійних компетентностей студентів, що дозволять їм у майбутньому бути конкурентоспроможними на ринку праці, стати управлінцями, котрі зможуть змінити життя в Україні на краще. Саме цій високій меті слугують різноманітні традиційні та інноваційні форми навчального процесу

Запорукою високих результатів  навчання в коледжі є поєднання теоретичних знань і практичної роботи. Постійно підвищувати власну економічну грамотність, удосконалювати ділові компетентності та педагогічну майстерність , бути в курсі найновіших методичних розробок провідних економічних закладів освіти – необхідна умова професійної відповідності викладача циклової комісії економіки та менеджменту Хмельницького політехнічного коледжу. Викладачі навчального закладу є постійними учасниками всеукраїнських та міжнародних наукових освітніх заходів.

На ІІ Всеукраїнському вернісажі-практикумі з підприємницької освіти для сучасних вчителів та викладачів «Впровадження компетентності і підприємливості в сучасному закладі освіти», що відбувся у м. Києві.

На V Міжнародна студентська конференція «Облік, аналіз і контроль в системі управління суб’єктами економіки», м.Львів

Ми тісно співпрацюємо з представниками влади, бізнесу, громадських та просвітницьких організацій.

На зустрічі з міським головою Олександром Симчишиним в його робочому кабінеті

 

Студенти спеціальності «Економіка» у Хмельницькій районній філії Хмельницького обласного центру зайнятості

Під час зустрічі з нашим випускником, бізнесменом, власником популярного оздоровчо-розважального комплексу “СВ-Клуб”, сертифікованим лектором Школи власників бізнесу, фундатором Асоціації випускників ХПК, благодійним та громадським діячем Віктором Вікарчуком.  За його сприяння і при безпосередній участі у коледжі був організований інтерактивний курс малого підприємництва “Власна справа”, де студентів навчають основам підприємницької діяльності.

Практичне заняття студентів спеціальності «Економіка» в музеї-кавярні «ELEPHANT», на якому власниця Людмила Байдак залюбки поділилась своїми секретами успіху

 

На відділенні економіки та менеджменту широко застосовується досвід проведення занять-екскурсій на провідних підприємствах міста, що дає змогу значно покращити рівень засвоєння теоретичного навчального матеріалу, сформувати та вдосконалити практичні вміння і навички, робити навчальний процес цікавим, а студентів спонукати до творчої праці. Ми співпрацюємо з ПАТ «Укрелектроапарат», ПриватБанком, Укрексімбанком, Компанією «Нестле-Україна», ТОВ «Престиж-авто», ТОВ «Партнер Агроінвест», ТОВ «Бембі», ПАТ «Хмельниччина-Авто»,ТОВ «Офіс-центр»,  ТОВ «Сіріус Екстружен», ПрАТ «Хмельницька макаронна фабрика», «ІП КОКА-КОЛА БЕВЕРІДЖИЗ УКРАЇНА»  ТОВ «Р.І.Н.О», ДП «Новатор», МКП «Хмельницькводоканал», Управлінням пенсійного фонду у м. Хмельницькому, Хмельницьким міським центром зайнятості, Головним  управлінням статистики у Хмельницькій області та ін.

Під час занять у «Бізнес-школі Приват-банку»

Студенти спеціальності «Менеджмент» під час практичного заняття на  ТОВ «Сіріус Екстружен».

Студенти спеціальності «Менеджмент» під час практичного заняття з дисципліни «Організація виробництва» на  ПрАТ «Хмельницька макаронна фабрика».

Під час екскурсії на найбільшому в Європі заводі «ІП КОКА-КОЛА БЕВЕРІДЖИЗ УКРАЇНА»

Економіка, менеджмент, бізнес, підприємництво – це ті сфери діяльності, де існує дух змагань та постійна конкуренція. Бути кращим – означає бути конкурентоздатним. Навчити студентів не боятись вступати в боротьбу за лідерство – одне із основних завдань циклової комісії економіки та менеджменту. Олімпіади, конкурси, вікторини, квести, онлайн-турніри  – постійні заходи у навчальному процесі майбутніх економістів і менеджерів.

Під час турніру з гри-стратегії Die Siedler von Catan (Колонізатори) в гуртожитку коледжу

Студенти спеціальності «Економіка» під час економічного батлу

Участь у Всеукраїнському турнірі «Одень день з життя ТОП-го студента» від Приватбанку

Студенти І курсу відділення «Економіки та менеджменту», переможці та призери конкурсу творчих робіт на професійну тематику

Карантин та епідеміологічна ситуація в країні та світі внесли свої корективи в організацію освітнього процесу, але карантин – не привід для байдикування. У навчальному процесі Хмельницького політехнічного коледжу НУ «Львівська політехніка» в цей період активізується використання мережі Інтернет та симулятивних засобів навчання, які відтворюють реалістичність процесів. Цьогоріч потужна команда політехніків-стратегів інтерактивного батлу з керівництва smart-підприємствами та прийняття управлінських рішень “Стратегія фірми–2020”.  В результаті запеклої боротьби за кращі показники підприємства та лідерство на ринку 11 студентів-політехніків успішно подолали відбірковий етап, стали лідерами своїх груп та пройшли до півфіналу турніру, а двоє з них стали фіналістами турніру та увійшли у ТОП-10 кращих стратегів «Студентської ліги».

Фіналісти Всеукраїнського турніру «Стратегія фірми -2020»

Незважаючи на те, що наш навчальний заклад політехнічний, рівень теоретичних знань та практичної підготовки з економічних дисциплін відповідає високим стандартам. Ми – найкращі в Західному регіоні,  і це підтверджує вже традиційна  перемога наших студентів  у щорічній  Університетській студентській олімпіаді з економічних дисциплін між студентами коледжів. Всеукраїнська олімпіада з бухгалтерського обліку серед студентів коледжів і технікумів цьогоріч, зважаючи на розвиток ситуації з COVID-19, відбувалась у дистанційній формі. Запекла  боротьба розгорнулась між 158 студентами спеціальностей «Економіка», «Облік та оподаткування». Хмельницькі політехніки – найкращі!! Вибороли аж 9 призових місць!

Призери Всеукраїнської олімпіади з бухгалтерського обліку, що була проведена на базі кафедри обліку та аналізу Національного університету «Львівська політехніка» серед студентів коледжів і технікумів – випускників ОКР «молодший спеціаліст», 2019р.

Студенти відділення – переможці та призери Університетської студентської олімпіади з економічних дисциплін серед коледжів Західного регіону України, 2018р.

Креативність та інноваційність мислення – це одні з основних характеристик особистості ХХІ століття. У коледжі працює Центр талановитої молоді «Політехнік», де студенти коледжу розвивають свій інтелектуальний і творчий потенціал, обраючи заняття до душі, пробуючи себе у найрізноманітніших гуртках і секціях.. Цьогоріч студенти відділення економіки та менеджменту вдруге взяли участь у конкурсі відео-робіт з фінансової грамотності й одразу дві наших роботи серед переможців: у номінаціях «Краща анімація» і «Найбільш креативний сценарій».

 

Переможці Всеукраїнського конкурсу відеоробіт на тему фінансової грамотності

 

Переможці Благодійного ярмарку – 2019

У своєму прагненні до самовдосконалення та розвитку ми не зупиняємось на досягненому, ставимо перед собою нові цілі та завдання. впевнено йдемо до своєї мети. У 2019-2020 навчальному році Хмельницький політехнічний коледж Національного університету «Львівська політехніка» ліцензував освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавра за спеціальністю «Менеджмент». Наразі наші студенти можуть продовжувати навчання як у рідному навчальному закладі, так і в Національному університеті «Львівська політехніка».

Екскурсія студентів відділення  до Національного університету «Львівської політехніки»

Флешмоб до Дня економіста

Бажаєте бути затребуваними фахівцями в галузі економіки та управління?  Вступайте навчатися на відділення економіки та менеджменту Хмельницького політехнічного коледжу НУ «Львівська політехніка»!!!

 

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж