Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету "Львівська політехніка"

ЗВЕРНЕННЯ ДИРЕКТОРА КОЛЕДЖУ

НовиниКоментарі Вимкнено до ЗВЕРНЕННЯ ДИРЕКТОРА КОЛЕДЖУ

Дорогі політехніки!
Сьогоднішня світова епідеміологічна ситуація внесла суттєві корективи у життєдіяльність всього людства. Поширення коронавірусної хвороби призвело до запровадження суворих карантинних обмежень,закриття установ, зупинки транспортного сполучення. Ми освоїлись жити, навчатись і професійно зростати в умовах пандемії. Студенти, викладачі та співробітники Хмельницького політехнічного коледжу НУ «Львівська політехніка» в найкоротші терміни апробували та впровадили дистанційні форми навчання з використанням відповідних онлайн-платформ і налагодили повноцінний освітній процес.
Сьогодні у навчальному закладі за розкладом проводяться інтерактивні групові та індивідуальні консультації, відеоконференції, відеолекції, пояснення, обговорення, опитування, тестування, робота із завданнями навчального матеріалу. Викладання здійснюється через Skype, Viber, Zoom, Microsoft Teams, Telegram та інш.
Я щиро переконаний, що самовіддана праця педагогів та відповідальність студентів дадуть гарні плоди і по завершенню карантину контрольні роботи це підтвердять.
А сьогодні найбільше моє прохання до кожного з вас, дорогі політехніки: бережіть своє здоров’я та здоров’я своїх рідних. Ретельно дотримуйтесь карантину та правил противірусної безпеки. Ми маємо бути мудрими і далекоглядними. У нас багато планів, над якими ми працюємо. Однак це буде згодом, а сьогодні виклик нам кидає COVID-19. Поборемо і це, здобудемо новий досвід, станемо сильнішими разом.
Здоров’я та оптимізму вам, витримки і сили духу в нових непростих умовах. Разом ми все здолаємо!

Директор Хмельницького політехнічного коледжу НУ «Львівська політехніка», доктор економічних наук Вадим Володимирович Овчарук.

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж