Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету "Львівська політехніка"

Випуск менеджерів – 2020!

НовиниКоментарі Вимкнено до Випуск менеджерів – 2020!

Гучні фанфари на честь новоспечених спеціалістів-професіоналів в галузі «Менеджмент» пролунали 31 січня 2020 року у найкращому навчальному закладі подільського краю – Хмельницькому політехнічному коледжі НУ «Львівська політехніка»!

Пройшовши тернистий шлях навчання, 62 студента груп МЕ-161 та МЕ-171з отримали міцні знання і сьогодні впевнено дивляться у майбутнє. Здається, ще вчора першокурсниками стояли дружно на урочистій лінійці з нагоди посвяти у студенти, а вже позаду всі лекції, семінари, контрольні, іспити та насичене культмасове студентське життя. Звісно, багато з них будуть з теплом у серці згадувати ці роки. Не забудуть і той, найвідповідальніший, останній – державний іспит, коли свої знання відстоювали перед поважною комісією викладачів , серед яких були директор ХПК, доктор економічних наук, доцент Вадим Володимирович Овчарук та кандидат економічних наук, доцент, заступник директора Інституту економіки і менеджменту «Львівської політехніки» Володимир Йосипович Жежуха.

Пам’ятною для випускників залишиться і лекція на тему «Лідерство у бізнесі». Ця остання в рамках навчання у Хмельницькому політехнічному коледжі лекція стала гарною настановою на подальший особистісний розвиток, мотивацією на успіх у професійній діяльності майбутніх менеджерів. Її провів голова державно-екзаменаційної комісії, кандидат економічних наук, доцент, заступник директора Інституту економіки і менеджменту «Львівської політехніки» В.Й.Жежуха. Володимир Йосипович висловив впевненість, що сьогоднішні випускники, отримавши гарну освіту у коледжі та продовживши своє навчання в університеті, невдовзі займуть керівні посади та приведуть до успіху очолювані ними структури. У своїй лекції він охарактеризував основні риси справжнього лідера та наголосив на суттєвій різниці між, здавалось би, тотожними поняттями, як до прикладу «Робити справу правильно» та «Робити правильну справу».

Отримання дипломів – це завершення цілої епохи у житті кожного випускника і початок нового, самостійного етапу. З цією визначною подією у житті випускників привітали директор Хмельницького політехнічного коледжу НУ «Львівська політехніка», доктор економічних наук, доцент Вадим Володимирович Овчарук, завідувач відділення заочного навчання Анатолій Миколайович Данилюк,завідувачка відділенням економіки та менеджменту Оксана Василівна Шулякова , куратори Ольга Тимоіївна Валявіна ,Олена Володимирівна Микитюк та ведуча урочистостей, заступник директора з виховної роботи Людмила Миколаївна Багас. Їхні теплі, проникливі слова були доповнені неперевершеним виступом гуртківців Центу талановитої молоді коледжу. Танець у виконанні хореографічної студії та нова пісня «Коледж» викликали бурхливі оплески присутніх у залі випускників та їхніх батьків.

Наказ про завершення навчання та вручення дипломів фахівця в галузі управління і адміністрування за спеціальністю «Менеджмент» оголосив заступник директора з навчальної роботи Геннадій Васильович Федосюк. Дипломи вручали директор коледжу, завідувачі відділеннями, куратори та методист Атаман Ірина Петрівна.

Слова щирої вдячності від усіх випускників на адресу адміністрації, педагогічного та навчально-допоміжного колективу пролунали з уст Яни Гули та Володимира Лісового. Від батьків виступила Інна Василівна Гуцалюк. Вона подякувала навчальному закладу за те, що тут, окрім міцних знань, діти отримували ще й по-справжньому батьківську турботу.

Завершились урочистості в найкращих традиціях українського народу – благословляти короваєм. Визначний день 31 січня 2020 року для 62 випускників запам’ятається ще й смаком запашного, спеченого на їх честь короваю!!!

Тож у добру путь, дорогі випускники 2020 року! Ми пишаємось вами і відчуваємо неймовірну гордість за нашу державу. Саме вам будувати нову Україну – здатну бути однією з найкращих та найвеличніших держав світу. У нас єдина мета: Україна – свята, нездоланна ніким і ніколи!

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж