Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету "Львівська політехніка"

Вручення сертифікатів з сучасних комп’ютерних технологій в галузі машинобудування

НовиниКоментарі Вимкнено до Вручення сертифікатів з сучасних комп’ютерних технологій в галузі машинобудування

Відділення “Інженерної механіки” цілеспрямовано реалізовує курс на інтенсифікацію процесу підготовки спеціалістів напрямку шляхом впровадження комп’ютерної техніки та освоєння комп’ютерних технологій проєктування на усіх етапах навчального процесу.
Додатково студенти можуть пройти курси підготовки з сучасних комп’ютерних технологій в галузі машинобудування та автоматизації конструкторських робіт. Це дає можливість підвищити свою фахову підготовку у використанні сучасних програм з 3D моделювання, комп’ютерної інженерної графіки та застосуванні їх на виробництві. Також на курсах значна увага приділяється вмінню орієнтуватися в міжнародних стандартах та оперативно реагувати на постійні зміни використовуючи інформаційні технології.
Напередодні Нового 2020 року 40 студентів коледжу, успішно пройшовши курс навчання, отримали відповідні сертифікати від Національного університету “Львівська Політехніка”.

Курси проводили кандидат технічних наук Олексій Анатолійович Гордєєв та викладач спецдисциплін Максим Олександрович Довгалюк під безпосереднім керівництвом завідувача відділення Олексія Васильовича Матвєєва. Вітаючи випускників курсів та вручаючи їм сертифікати, директор навчального закладу, доктор економічних наук, доцент Вадим Володимирович Овчарук зазначив, що на ринку праці найбільш цінуються професіонали, здатні виконувати завдання будь-якої складності та навчені використовувати знання суміжних спеціальностей, а отже сертифікат про додаткові навики робить їх більш конкурентоздатними та затребуваними на ринку праці. Вадим Володимирович побажав студентам успішної професійної реалізації отриманих на даних курсах знань.

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж