Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету "Львівська політехніка"

Диплом ІІ ступеня за активну участь у V Міжнародній студентській конференції вибороли студентки 3 курсу Жир Наталія і Поліщук Яна

НовиниКоментарі Вимкнено до Диплом ІІ ступеня за активну участь у V Міжнародній студентській конференції вибороли студентки 3 курсу Жир Наталія і Поліщук Яна

18 жовтня в Інституті економіки і менеджменту Львівської політехніки відбулася V Міжнародна студентська конференція «Облік, аналіз і контроль в системі управління суб’єктами економіки».
http://lp.edu.ua/…/v-instytuti-ekonomiky-i-menedzhmentu-vid…
Вдало презентували себе на цьому заході і хмельницькі політехніки. Молоді науковці, студентки 3 курсу ХПК Жир Наталія та Поліщук Яна отримали Диплом ІІ ступеня за активну участь у V Міжнародній студентській конференції . Подяку за високий рівень підготовки студентів отримала і викладач-методист Гавронська Наталія Миколаївна, яка здійснювала керівництво науковими дослідженнями на тему «Проблеми обліку готової продукції на машинобудівних підприємствах».
Висловлюємо подяку кафедрі обліку та аналізу, завідувачу кафедри д.е.н., професору Яремку І.Й. за теплий прийом та увагу до учасників конференції.

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж