Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету "Львівська політехніка"

Шалений успіх політехніків на Всеукраїнській олімпіаді з програмування серед команд університетів і коледжів

НовиниКоментарі Вимкнено до Шалений успіх політехніків на Всеукраїнській олімпіаді з програмування серед команд університетів і коледжів

І знову хмельницькі політехніки демонструють високі досягнення студентів відділення програмної інженерії на всеукраїнських змаганнях. Команда наших студентів під керівництвом викладача Задніпровського Вадима Григоровича знову стала найкращою серед команд коледжів у Фіналі Всеукраїнської командної олімпіади з програмування серед команд університетів та коледжів.

Офіційний сезон олімпіади розпочався навесні з обласного етапу, на якому у квітні 2019 року Хмельницький політехнічний коледж Національного університету «Львівська політехніка» представляли вже аж 11 команд. Честь коледжу зголосилися захищати студенти всіх курсів відділень програмної та комп’ютерної інженерії. В результаті запеклої боротьби з іншими навчальними закладами майже всі найкращі місця п’єдесталу пошани були наші, а враховуючи ще й шалений успіх команди коледжу в попередньому сезоні квота на вихід в регіональний етап цього року була збільшена в півтора рази, завдяки чому команди Unimpossible (у складі Сідельник Євген гр.ПІ-172, Розгон Андрій гр.ПІ-182, Моїк Олександр гр.ПІ-172), Coding_Jedies (у складі Колесник Павло гр.ПІ-162, Бадьора Ярослав гр.ПІ-162, Гетманов Денис гр.КІ-193), BinarySearch (у складі Супрун Павло гр.ПІ-171, Пронічев Даніїл гр.КІ-183, Ковальчук Максим гр.ПІ-182) отримали змогу у вересні 2019 показати навички командної роботи на регіональному етапі в Тернополі. Хлопці з цим завданням справилися добре та виступили неймовірно синхронно, завдяки чому всі три команди отримали путівку на всеукраїнський етап в Одесі.

Жовтнева Одеса виглядала надзвичайно привабливо та розслабляюче, але хлопці зуміли утримати бойовий дух і команда Unimpossible (у складі Сідельник Євген гр.ПІ-172, Розгон Андрій гр.ПІ-182, Моїк Олександр гр.ПІ-172) виявилася найкращою серед команд коледжів, представлених на одеському етапі, та здобула місце на призовому Олімпі абсолютної першості.

Командна олімпіада з програмування – це змагання, яке дозволяє продемонструвати не лише знання швидких алгоритмів, логіки чи математичних основ буття, а й проявити навички злагодженої командної роботи, що є дуже важливим в сучасному ІТ-світі, де якісний програмний продукт можна створити лише в кооперації.
Переможці на чолі з тренером Задніпровським Вадимом Григоровичем вже розпочинають тренування до нового сезону олімпіади. Вони запрошують всіх приєднатися до команди та розвивати свої навички у програмуванні.

 

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж