Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету "Львівська політехніка"

Співпраця політехніків з Головним управлінням національної поліції в Хмельницькій області

НовиниКоментарі Вимкнено до Співпраця політехніків з Головним управлінням національної поліції в Хмельницькій області

З кожним роком міцніє давня співпраця Хмельницького політехнічного коледжу НУ «Львівська політехніка» та Головного управління національної поліції в Хмельницькій області, фахівці якого беруть активну участь у правовому та військово-патріотичному вихованні студентів коледжу. Спільна праця дає відмінний результат: за оцінкою роботи з правового виховання в 2018-19н.р. коледж визнано найкращим навчальним закладом.
Отож, як одному з найкращих навчальних закладів, в якому вже четвертий рік успішно працює правовий гурток «Феміда» під керівництвом викладача суспільних дисциплін Матіяш Т.О., напередодні дня Покрови Пресвятої Богородиці, Дня козацтва і захисника України наші друзі з Головного управління національної поліції в Хмельницькій області презентували виставку сучасної зброї та обладнання, а також експозицію про історію розвитку нашої держави в різні періоди. Приємним сюрпризом для політехніків стало те, що дана експозиція була виготовлена в подарунок нам і стане окрасою музею ХПК.
Величезну подяку за змістовний захід, подаровану цікаву експозицію та можливість доторкнутись до справжньої чоловічої професії політехніки висловлюють Роті поліції особливого призначення «Спецпідрозділ», Вибухо –технічній службі ГУНП та особисто начальнику відділу ювенальної превенції Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області, підполковнику поліції, учаснику бойових дій в зоні АТО – Сергію Володимировичу Цимбалюку та полковнику міліції у відставці, пенсіонеру ОВС, в минулому Начальнику Зарічанського відділу міліції, 1 голові поліцейської комісії в Хмельницькій області Бухеру Ігорю Васильовичу.


© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж