Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету "Львівська політехніка"

ВИПУСК ПОЛІТЕХНІКІВ 2019!!!

НовиниКоментарі Вимкнено до ВИПУСК ПОЛІТЕХНІКІВ 2019!!!

27 червня у Хмельницькому політехнічному коледжі НУ «Львівська політехніка» відбулись урочистості з нагоди закінчення навчання та вручення дипломів молодших спеціалістів 281випускнику 2019 року. 216 молодих фахівців денної та 65 заочної форм навчання отримали документ про здобуття кваліфікації за спеціальностями «Обслуговування комп’ютерних систем і мереж», « Розробка програмного забезпечення», « Автомобільний транспорт», «Прикладна механіка», «Галузеве машинобудування», «Економіка». 18 випускників отримали дипломи з відзнакою. Випускники спеціальності «Менеджмент» закінчили своє навчання та отримали дипломи ще взимку.

Новоспечених фахівців, їх батьків та викладачів привітав директор Хмельницького політехнічного коледжу НУ «Львівська політехніка», доктор економічних наук, доцент Вадим Володимирович Овчарук: «Ви завершили важливий етап у своєму житті та назавжди стали частиною нашої великої політехнічної родини. Переважна більшість з вас не покидає сьогодні ці стіни, а продовжує здобувати повну вищу освіту у Філії Львівської політехніки, що успішно функціонує у приміщенні нашого навчального закладу. Бажаю вам успіхів на наступних важливих життєвих етапах – невпинно продовжуйте покращувати свій професійний рівень, пам’ятайте своїх вчителів, наставників і примножуйте славні традиції рідної Альма-матер». І це не просто слова мудрого наставника, це і його життєве кредо, приклад, що надихає сьогоднішніх випускників. Вадим Володимирович постійно навчається, вивчає та запозичує найкраще з досвіду українських та зарубіжних колег, а напередодні він успішно захистив дисертацію та здобув науковий ступінь доктора економічних наук. Вітаючи Вадима Володимировича та визнаючи його величезну особисту роль у кардинальних позитивних перетвореннях, що відбуваються протягом останніх років у нашому навчальному закладі, колектив вдруге проголосував за його кандидатуру на посаду директора. Всі ці зміни залишаться в пам’яті цьогорічних випускників, котрі прийшли навчатись ще у стандартне приміщення радянської забудови, а своє випускне свято провели уже в сучасному, розкішному, оснащеному за новітніми технічними стандартами приміщенні.

Привітати випускників прийшов і народний депутат, заступник голови бюджетного комітету Верховної ради України Сергій Іванович Мельник. Політехніки зустріли його гучними оплесками, дякуючи за підтримку в законодавчому врегулюванні діяльності закладів фахової передвищої освіти та вагомий внесок у розвиток Хмельницького політехнічного коледжу , що полягав у реалізації проектів капітального характеру, проведенні необхідних ремонтних робіт та переобладнань навчальних приміщень.

Зворушливі теплі слова на адресу випускників від імені кураторів, котрі всі ці роки огортали своєю турботою та увагою кожного студента, прозвучали з вуст Світлани Олександрівни Олійник. Їх доповнили мудрі батьківські настанови матері двох синів-випускників ХПК з червоними дипломами, стипендіатів Верховної ради і Президента України, переможців олімпіад В’ячеслава Карповича (2019р.) та Дмитра Карповича (2014р.) – вчительки молодших класів Смотрицької ЗОШ Любові Василівни Карпович.

Із щирими словами подяки за натхненну працю, розуміння та підтримку звернулися до своїх викладачів, наставників та батьків звернулися випускники: «Ми пишаємося тим, що навчалися в одному із найкращих навчальних закладів і вдячні усім, хто доклав свою працю, свої зусилля, час та кошти, поділився своїми знаннями та вміннями, допоміг нам знайти себе в житті…»

Урочистості супроводжувались музичними та хореографічними вітаннями у поєднанні зі світловими та звуковими спецефектами за участі кураторів випускних груп та гуртківців творчих студій Центру талановитої молоді.
Кульмінацією свята став традиційний український коровай, як символічне побажання сьогоднішнім випускникам добробуту та достатку на довгій життєвій дорозі:
Традиції і звичаї народу,
У них – життя, характер і душа.
Тож короваєм починається дорога,
Коли студенти Альма-матер покида.
У нім – духмянім, сонячнім, рум’янім –
Директора турбота, слова викладача…
Це захист від знедолень та обманів,
Щоб обминула вас життя гроза.

Благословляємо вас, діти, в добрий час!
Хай щастя і достаток будуть з вами.
Приймайте каравай на рушнику від нас,
Й сміливо по землі ідіть шляхами.
Нехай же Вас Господь благословляє
У світлу путь, на добрії діла.
На вірну стежку завжди наставляє,
Щоб доля вам щасливою була.

Цього дня також відбулась підсумкова педагогічна нарада, під час якої відзначили найкращих педагогів та привітали директора з його черговим досягненням, на цей раз – здобуттям наукового ступеня доктора економічних наук.

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж