Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету "Львівська політехніка"

Представники Торгово-промислової палати міста Ерфурта підтвердили готовність до співпраці з Політехнікою

НовиниКоментарі Вимкнено до Представники Торгово-промислової палати міста Ерфурта підтвердили готовність до співпраці з Політехнікою

Обговорити дальшу співпрацю Львівської політехніки, Німецько-Українського освітнього центру нашого університету і Торгово-промислової палати міста Ерфурта (Німеччина). З такою метою відбулася зустріч делегації німецьких представників та в. о. ректора нашого університету професора Юрія Бобала. Серед гостей були зокрема президент Торгово-промислової палати Дітер Баухаус та генеральний директор ТПП Геральд Груссер.

У межах зустрічі делегати Торгово-промислової палати (входять 64 тисячі підприємств) повторно наголосили про готовність забезпечити студентів-політехніків практикою та навчанням. Зразковим прикладом цього слугуватиме підписання угоди про навчання між студентами Техніко-економічного коледжу Львівської політехніки та німецьким підприємством Bauer Bauunternehmen, керівником якого є одна з віце-президентів ТПП Ерфурта.

Варто також наголосити, що генеральний директор Торгово-промислової палати Ерфурта Геральд Груссер є почесним професором Львівської політехніки. Він високо оцінив рівень навчання та здобутки нашого університету. Для німецьких гостей організували екскурсію в актовій залі та найцікавіших куточках головного корпусу Політехніки.

Також у межах візиту відвідали Техніко-економічний коледж, який очолює Людмила Іванець. Делегація мала змогу ознайомитися з навчальними і лабораторними кабінетами коледжу. Кульмінаційним моментом стало підписання угоди про дальше навчання між двома студентами і віце-президентом ТПП Ерфурта.

Завершився насичений зустрічами та перемовинами день відвідинами Tech StartUp School Політехніки, в межах яких обговорили підтримку в пошуку зацікавлених інвесторів, які могли б вкласти кошти у стартапи.

Підсумовуючи візит вищого керівництва Торгово-промислової палати Ерфурта, можна сміло сказати що вони задоволені рівнем навчальної підготовки студентів та наголосили про продовження співпраці й пошуку нових напрямків діяльності. Упродовж усього часу перебування делегацію супроводжував директор Німецько-Українського освітнього центру Денис Невінський.

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж