Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

Науково-мистецька діяльність Центру талановитої молоді «Політехнік»

Публічна інформаціяComments Off on Науково-мистецька діяльність Центру талановитої молоді «Політехнік»

Мета: Центр талановитої молоді «Політехнік» надає студентам Хмельницького політехнічного фахового коледжу Національного Університету «Львівська Політехніка» можливості для всебічного розвитку, самореалізації в більш ніж десяти різних сферах! Для цього коледж має потужну матеріальну базу, завдяки чому має змогу проводити безліч заходів, активно залучаючи молодь до співпраці.

Матеріальна база: музична студія, влаштована під сценою актового залу для гуртків гри на гітарі та вокального гуртка «Перлина»; спортзал та стадіон для спортивних гуртків; бібліотечна база та домашні умови для фотогуртка; аудиторії та домашні умови для художників.

Кількість учасників гуртків:

  1. Хмельницький політехнік – 10 студентів
  2. Феміда – 10
  3. Цікава економіка – 10
  4. Спортивний гурток – 24
  5. Влучний стрілець – 23
  6. Вокальний гурток – 18
  7. Хореографічний гурток «Let`s dance!» – 19
  8. Гурток гри на гітарі -22
  9. Гурток «Журналістика. Фото. Відео» – 8
  10. Гурток «Волонтер» – 15
  11. Гурток «Художник» -10
  12. Гурток «Відеомейкінг» – 5

Розклад роботи:

Хмельницький політехнік -Вт 14:50

Феміда – Ср 14:00

Цікава економіка – Чт 14:50

Спортивний гурток – Чт 14:50

Влучний стрілець – Ср 14.10

Вокальний гурток – Вт 17:00, Чт 17:00

Хореографічний гурток «Let`s dance!» – Ср 14:00, Пт 14:50

Гурток гри на гітарі – Чт 14:50

Гурток «Журналістика. Фото. Відео» – Вт 15:00

Гурток «Волонтер» – Чт 14:50

Гурток «Художник» – Вт 14:50

Гурток «Відеомейкінг» – Ср 15:00

Характеристика гуртків

Хмельницький політехнік, куратор – Матвєєв О.В., гурток займається науково-технічними розробками,  лабораторно-технічними стендами та впровадженням новітніх технологій.

Феміда – куратор  Матіяш Т.О., гурток займається ознайомленням та вивченням правових відносин та прав.

Цікава економіка – куратор  Шулякова О.В., студенти застосовують теоретичні знання з правознавства при розгляді різноманітних життєвих ситуацій.

Спортивний гурток: куратор  Шимків І.І., керівник-студент Луков Анатолій, гурток займається проведенням тренувань з різних видів спорту, а також організацією змагань з них.

Влучний стрілець: куратор  Кушнір В.Л., керівник-студент Назаркін Артур, гурток займається розвитком в студентів вміння влучно стріляти, орієнтуватися на місцевості.

Вокальний гурток «Перлина»: куратор – Амельченко Я.В., керівник –студентка Дикунець Наталія, гурток займається розвитком у студентів талантів до співу а також підготовку номерів на різні свята.

Хореографічний гурток «Let`s dance: куратор – Роїк Н.М., керівник – студентка Лужняк Анна, гурток займається розвитком хореографічних даних у дітей та підготовку номерів.

Гурток гри на гітарі: куратор – Роїк Н.М., керівник-студент Дреус Максим, гурток навчає усіх бажаючих грати на гітарі, писати музику, слова для пісень.

Гурток «Журналістика. Фото. Відео»: куратор – Роїк Н.М., керівник-студент Ткачук Дмитро, гурток займається організацією і проведенням фотосесій, описує різноманітні події життя коледжу.

Гурток «Волонтер»: куратор – Роїк Н.М., керівник – студентка Чайковська Анастасія, гурток займається згрупуванням людей, яким не байдужі інші, які завжди готові допомогти, учасники з радістю пропонують нові можливості для допомоги нужденним, а також підтримують традиції нашого коледжу. Так, даний  гурток вже декілька років поспіль проводить акцію «З добром у серці, з вірою у диво…», в ході якої відвідують вихованців Вовковинецької школи-інтернату, людей які живуть з ВІЛ-СНІД, допомагають нашим статусним дітям та багато іншого.

Гурток «Художник», куратор – Роїк Н.М., керівник – студентка Матюніна Інга, гурток займається розвитком художнього таланту наших студентів, написанням картин, декоративно-прикладним мистецтвом, організацією і проведенням творчих виставок.

Гурток «Відеомейкінг», куратор – Роїк Н.М., керівник-студент Сапожнік Андрій, гурток займається навчанням студентів створювати різноманітні відео, аби вміти презентувати себе, привертати увагу до проведених заходів та подій.

Говорять, що роки студентства – це найкращий період у житті кожної людини. І як тут не погодитись? Адже це перший крок у доросле життя, це і життя у гуртожитку, це й розвиток багатогранних вмінь та інтересів. Та все ж інші вчителі, ніж у школі, яких  називають викладачами, нове місто, самостійність у побуті – це те, до чого звикає кожен студент. Навчання у коледжі – це той час, протягом якого студенти повинні здолати всі перепони і негаразди на шляху до нових знань, до дорослого життя, при цьому саморозвиватись та бути успішними. Студенти розповідають про своє життя, не приховуючи усмішки, згадують цікаві історії, творять нове й не збираються зупинятися на досягнутому, адже роки юності – це час неймовірних  пригод і самостійних рішень.

 

Студентське життя політехніків – один із найяскравіших періодів у життєвій історії людини. Чому? Тому що, фактично, це перший самостійний досвід особистості. Молода людина має навчитися планувати й ефективно проживати свій день, організовувати заходи, взаємодіяти з великою кількістю людей, навчитися спілкуватися як зі студентами-одногрупниками, так і зі старшими, досвідченими викладачами; розібратися, що таке лекції і семінари, зрозуміти новий підхід до навчання.

Центр талановитої молоді «Політехнік» в усьому допомагає студенту, він знищує стіну між викладачем та студентом, між одногрупниками та ще незнайомцями з інших курсів та спеціальностей! Студенти розширюють свій кругозір, комунікуючи, та постійно саморозвиваються!

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж