Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

Найяскравіші події 2018 року!!!

NewsComments Off on Найяскравіші події 2018 року!!!

Невдовзі всі ми, з величезною надією на краще, будемо зустрічати новий 2019 рік, а сьогодні  давайте згадаємо найпомітніші події старого, 2018 року, які вже стали історією Хмельницького політехнічного коледжу НУ «Львівська політехніка», змушували нас  радіти, переживати, будувати плани. Це був непростий для нашої держави рік, та хмельницькі політехніки довели, що  вміють протистояти зовнішнім викликам і розвиватись, незважаючи на несприятливі економічні обставини.

До вашої уваги  26 найяскравіших миттєвостей року, що минає:

Хмельницький політехнічний  коледж Національного університету «Львівська політехніка» повністю утеплив та оновив  фасад.  Архітектурний стиль нашого коледжу став схожим до НУ “ЛП”, тому гасло хмельницьких та львівських політехніків взаємно доповнюють один одного, злившись в єдине ціле – literis et atribus docento distimus – наукам та мистецтвам навчаючи навчаємось.

1 IMG_20180705_162240 1 IMG_57381 P10000691 . viber imageУ вечірній час запалюємо неймовірно красиві патріотичні вогні.

1.1

Яскравою зіркою на всіх культурно-мистецьких заходах засяяли учасники Центру талановитої молоді.

2  Центр талановитої молоді

Хмельницькі політехніки – це справжні патріоти. Провівши флешмоб «Тризуб вишиванок», ми встановили у 2017 та 2018 роках рекорди України та були занесені до Національного реєстру Книги рекордів України, 1961 учасник у вишиванках створили формацію тризуба.

2.1  Тризуб вишиванок

Академічний ансамбль пісні і танцю “Козаки Поділля” Хмельницької обласної філармонії  вітає рекордне студентське поповнення . 470 вчорашніх абітурієнтів здобули право носити горде звання «Хмельницький політехнік».

2.2 Козаки Поділля вітають рекордне студентське поповнення  - 2018. 470 вчорашніх абітурієнтів здобули право носити горде звання «Хмельницький політехнік».

Благодійний ярмарок

2.3 Благодійний ярмарок

Флешмоб Тарасів Кобзар

2.4  Флешмоб Тарасів Кобзар

Вперше у місті Хмельницькому на стадіоні політехнічного коледжу НУ «Львівська політехніка» відбувся грандіозний спортивний захід «Fitness Game KhPC 2018». Ці змагання– знак вшанування пам’яті воїнів, котрі загинули у боротьбі за демократію і свободу в усьому світі та в Україні. Учасниками змагань були команди студентів п’яти відділень ХПК, команда патрульних та команда 8 полку спеціального призначення.

2.5 Фітнес гейм

Містер та міс ХПК – щорічне свято краси, таланту та гумору.

2.6  Містер та міс 2018 2

Вітали Вадима Володимировича Овчарука з почесним обранням головою Ради директорів ВНЗ 1-2р.а. Хмельницької області

3 Вітали Вадима Володимировича Овчарука з почесним обранням головою Ради директорів ВНЗ 1-2р.а. Хмельницької області

16 листопада наш навчальний заклад відвідав заступник міністра освіти і науки, доктор технічних наук, професор, випускник програми ССАР Юрій Михайлович Рашкевич. Високого гостя вразили зміни, що відбуваються у закладі на вимогу часу: оновлюються  комп’ютеризовані сучасні аудиторії та  лабораторії, обладнані всім необхідним навчальним устаткуванням,  оснащуються сучасною мультимедійною технікою та іншими засобами  навчання згідно з вимогами Державних стандартів вищої освіти.

3. 1  16 листопада наш навчальний заклад  відвідав заступник міністра освіти і науки, доктор технічних наук, професор, випускник програми ССАР Юрій Михайлович Рашкевич

До ХПК, на зустріч випускників, завітав Андрій Корницький, переможець Всеукраїнської олімпіади з інформатики. Він став першим нагородженим іменною футболкою «Гордість політехніків».

3.2 До ХПК на зустріч випускників прийшов Андрій Корницький , переможець Всеукраїнської олімпіади з інформатики. Він став першим нагородженим іменною футболкою «Гордість політехніків».

2018 – рік відкриття та першого випуску Академії Cisco у ХПК

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

За результатами Фіналу Міжнародної  студентської олімпіади в сфері інформаційних технологій «IT-Universe», у  конкурсі  «Адміністрування Linux» студент гр. ПР-142  Ігор Остапчук здобув 2 місце.

4 За результатами  Фіналу Міжнародної  студентської олімпіади в сфері інформаційних технологій «IT-Universe», у  конкурсі  «Адміністрування Linux» студент гр. ПР-142  Ігор Остапчук здобув 2 місце.

Вітали переможців першого етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування

4.1 Вітали переможців першого етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування

Наша студентка Марина Козубай на XI Всеукраїнській олімпіаді з інформатики та комп’ютерної техніки виборола почесне ІІ місце серед представників 25-ти різних регіонів України

4.2 Наша студентка Марина Козубай  на XI Всеукраїнській олімпіаді з інформатики та комп’ютерної техніки виборола почесне ІІ місце серед представників 25-ти різних регіонів України

У півфіналі студентської першості світу з програмування Південно-Східної Європи (SEERC) команда ХПК виборола 1 місце серед команд коледжів та 28 з 48 в загальному (серед команд університетів) заліку

4.3 У півфіналі студентської першості світу з програмування  по Південно-Східній Європі (SEERC) команда ХПК  виборола 1 місце серед команд коледжів та 28 з48 в загальному (серед команд університетів) заліку

Випуск 2018. Диплом з відзнакою отримує гордість коледжу – Артур Борікун, неодноразовий переможець обласних та призер республіканських олімпіад з інформатики.

4.4 Випуск 2018. Диплом отримує Артур Борікун, неодноразовий переможець обласних та призер республіканських олімпіад з інформатики.36274402_474972296261318_8476565137765957632_n

Вітали наших спортсменів з численними перемогами у багатьох видах спорту

4.5 Вітали наших спортсменів з численними перемогами у багатьох видах спорту

Вітали політехніків – учасників військово-спортивної патріотичної гри «Сокіл» («Джура») з яскравим, переможним виступом в обласному етапі гри серед студентів ВНЗ 1-4 рівнів акредитації

4.6 Вітали політехніків- учасників військово-спортивної патріотичної гри «Сокіл» («Джура») з яскравим, переможним виступом в обласному етапі гри серед студентів ВНЗ 1-4 рівнів акредитації

Переможці в історичній грі «Українська революція 1917-1921 років»

4.7 Переможці в історичній грі «Українська революція 1917-1921 років»

У ХПК НУ «Львівська політехніка» відбулась І Обласна олімпіада з інженерної та комп’ютерної графіки

5 У  ХПК НУ «Львівська політехніка» відбулась І Обласна олімпіада з інженерної та комп'ютерної графіки

У День студента адміністрація презентувала куточок для гри у PlayStation.

5.1 У День студента адміністрація презентувала  куточок для гри у PlayStation.

Вітання з першим весняним святом від колективу музичного коледжу ім.   В. Заремби

6 Вітання з першим весняним святом від колективу музичного коледжу ім. В. Заремби

Всі разом наводили лад та чистоту, саджали дерева та квіти під час   Передвеликодньої толоки

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

29792585_433732703718611_7463700190653152092_n-960x500

З благодійною місією відвідали вихованців Вовковинецької  школи-інтернату

8 З благодійною місією відвідали вихованців  Вовковинецької  школи-інтернату

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж