Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

Tech StartUp School Львівської політехніки стала переможцем грантової програми від British Council Creative Spark

NewsComments Off on Tech StartUp School Львівської політехніки стала переможцем грантової програми від British Council Creative Spark

Tech StartUp School Національного університету «Львівська політехніка» і кафедра адміністративного та фінансового менеджменту Інституту адміністрування та післядипломної освіти Університету в партнерстві із Кінгстонським університетом стали переможцями грантової програми від British Council Creative Spark. Варто наголосити, що з понад ста поданих заяв зі всієї Східної Європи лише двадцять отримали схвалення. Ця грантова програма передбачає активізацію підприємницької та інноваційної діяльності. У межах проекту, зокрема, передбачена підготовка програми навчання стартаперів та підприємців за участю британських фахівців, а також проведення конференцій, обмін досвідом. І, найголовніше, – безкоштовне навчання для українських підприємців та стартаперів за провідними світовими методиками.

– Унікальність цього гранту (його сума становить майже 2 мільйони гривень) у тому, що до нього залучені кращі британські тренери, які мають величезний досвід «вирощування» стартаперів і масштабування малих підприємств. Зокрема, п’ять викладачів кафедри матимуть змогу навчатися у Великобританії. Відбуватимуться тренінги для підприємців. Усі тренінги будуть доступні онлайн на спеціально створеній платформі для навчання, і відповідну підготовку пройде також і режисер проекту. Загалом нас очікує насичений та цікавий проект, який дасть змогу поширити досвід британців та Львівської політехніки практично на всю Україну, оскільки відповідно до проекту кількість осіб, які пройдуть навчання, буде понад шістсот. Саме тому ми зараз активно ведемо пошук партнерів у регіонах для відкриття філій Tech StartUp School Львівської політехніки, – розповів директор стартап-школи Університету, завідувач кафедри АФМ професор Назарій Подольчак.

Кращі стартапери матимуть змогу представити свої проекти перед англійською та українською бізнесовою й академічною спільнотами, одержати можливість залучити світові інвестиції, а також розмістити проекти на краудфандинговому майданчику StartEra. Для реалізації проекту шукають партнерів у різних регіонах, де спільно з британцями проведуть низку лекцій із розвитку підприємництва та стартаперства.

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж