Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

ФАХІВЦІ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРАЦІ ПРОЧИТАЛИ ЛЕКЦІЇ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ХМЕЛЬНИЦЬКОГО ПОЛІТЕХНІЧНОГО КОЛЕДЖУ

NewsComments Off on ФАХІВЦІ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРАЦІ ПРОЧИТАЛИ ЛЕКЦІЇ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ХМЕЛЬНИЦЬКОГО ПОЛІТЕХНІЧНОГО КОЛЕДЖУ
В рамках проведення Всеукраїнського Дня охорони праці студентам Хмельницького політехнічного коледжу Національного університету «Львівська політехніка» за спеціальностями – «Обслуговування та ремонт автомобілів i двигунів» та «Обслуговування верстатів з програмним управлінням i робототехнiчних комплексів», фахівцями Управління Держпраці у Хмельницькій області прочитано лекцію на тематику охорони праці.

Начальник відділу АПК та СКС Управління Держпраці у Хмельницькій області Вадим Франко повідомив студентам про основні вимоги безпеки під час виконання у майбутньому професійних обов’язків та запобігання травматизму на робочих місцях. Навів приклади з практичної діяльності. Розглянув питання відповідності робочих місць вимогам нормативно-правових актів з питань охорони праці та промислової безпеки, забезпечення працівників засобами індивідуального та колективного захисту, основні аспекти профілактики нещасних випадків на виробництві.


Спілкуючись з майбутніми працівниками начальник відділу Управління Держпраці закликав їх відповідально ставитися до свого майбутнього, а саме ніколи не погоджуватися на виконання роботи без проведення відповідного навчання та інструктажу, ознайомлення з умовами праці на робочому місці.

Інформація взята із офіційного сайту Управління Держпраці у Хмельницькій області – посилання

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж