Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

Підсумки тижня циклової комісії економіки і менеджменту

NewsComments Off on Підсумки тижня циклової комісії економіки і менеджменту

Економіка, менеджмент, бізнес, підприємництво – це ті сфери діяльності, де існує постійне змагання. Бути кращим – означає бути конкурентноспроможним. Навчити студентів не боятись вступати у боротьбу за лідерство – одне із основних завдань циклової комісії економіки і менеджменту. Тому олімпіади, конкурси, вікторини – постійні заходи у навчальному процесі майбутніх економістів та менеджерів. У Хмельницькому політехнічному коледжі НУ «Львівська політехніка» ще до вступу, під час днів відкритих дверей, завідувач відділення економіки та менеджменту Шулякова О.В. проводить економічні вікторини, головним призом яких стає право безкоштовного навчання на підготовчих курсах з математики та української мови. На останньому такому Дні, що співпав у часі із закриттям тижня циклової комісії економіки і менеджменту, сертифікат виграла Юлія Вершута з м.Деражня. Це її перша і, сподіваємось, не остання, перемога на шляху до мрії про навчання у ХПК.

Сьогодні ХПК має цілу когорту випускників, що досягли певних висот у бізнесі. Вони не забувають свою Альма-матер та щедро діляться досвідом із нинішніми студентами. В рамках тижня циклової комісії економіки і менеджменту до коледжу для участі у лекції-бесіді Кайдановської О.М. «Сходинки ділової кар’єри: саморозвиток, самореклама» був запрошений наш випускник Герман Садовський. Це один із найкращих студентів ХПК. Він закінчив коледж у 2015 року, отримавши диплом “З відзнакою”. Вже на 3 курсі навчання Герман зрозумів, що його покликання і улюблена справа, яка йому до душі – це робота спортивного тренера – реабілітолога, що допомагає людині відновити власне здоров’я, покращити його загальний стан і фізичну форму. Саме тому, його бізнес-ідея реалізувалась у відкритті та успішному функціонуванні власного інтернет-магазину з продажу спортивного харчування та надання консультаційних послуг щодо розробки індивідуальних програм фітнес-тренувань, реабілітології власного здоров’я. Про сходинки до успіху власного бізнесу, навчання, тренінги і семінари, пошук необхідної інформації і знань, рекламу сайту, розвиток і просування себе на ринку інтернет-простору розповів Герман студентам гр. ОВ-151. А також присутні почули, як “школа” навчання у ХПК загартовує характер на витривалість, самостійність прийняття рішень і відповідальність. Під час цієї цікавої бесіди та жвавого діалогу студенти отримали багато порад про те, як йдучи за своїм покликанням не тільки допомагати людям, а ще й успішно розвивати власний бізнес. Бесіда сприяла мотивації студентів рухатись вперед та успішно розвиватись в улюбленій справі.

Завершився тиждень циклової комісії економіки і менеджменту загальноколеджівською олімпіадою з основ економіки, яку провела старший викладач Ляховець Вікторія Володимирівна.
Кращими стали:
І місце – Садовська Катерина, гр.ЕК-161;
ІІ місце – Гунчак Діана, гр. ПІ-162;
ІІ місце – Медун Галина, гр. МЕ-161;
ІІІ місце – Поляк Вячеслав, гр.КІ-161;
ІІІ місце – Зозуляк Дарія, гр.ПІ-162;
ІІІ місце – Пеліховський Петро, гр.ПІ-162.

Підводячи підсумки тижня, директор Хмельницького політехнічного коледжу НУ «Львівська політехніка», кандидат економічних наук Вадим Володимирович Овчарук подякував викладачам циклової комісії економіки і менеджменту за плідну працю, нагородив кращих студентів, переможців олімпіади та побажав всім успіхів у навчанні та подальшої професійної самореалізації.

31317701_441925209566027_6434352464067848545_n

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж