Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

Щиро вітаємо з Днем народження!

NewsComments Off on Щиро вітаємо з Днем народження!

Сьогодні від щирого серця колектив Хмельницького політехнічного коледжу НУ «Львівська політехніка» вітає свого енергійного, ініціативного керівника Вадима Володимировича Овчарука з 45-річчям. Вадим Володимирович очолює колектив ХПК лише 4 роки, але вже здобув величезний авторитет серед колег завдяки своїм високим професійним та людським якостям.
Дорогий Вадиме Володимировичу, ми не перестаємо дивуватися Вашій винахідливості, Вашим лідерським якостям, які Ви вміло та своєчасно застосовуєте. Саме таким має бути справжній керівник – володіти вмінням і бажанням вирішувати нагальні проблеми, не боятись ризиків і труднощів, відчувати перспективу. Легендарний Стів Джобс сказав: «Я думаю, якщо ви зробили щось, і воно вийшло досить непогано – ви повинні піти і зробити щось ще…». Така світоглядна позиція притаманна і Вам. Ви ніколи не зупиняєтесь на досягнутому і спонукаєте інших до цього.
Наш колектив цінує Вас за креативність, цілеспрямованість, уміння передбачати всі ситуації на два кроки вперед.Такі люди, як Ви, запалюють вогонь віри в себе та в завтрашній день. І родина, і колектив, ідучи за таким лідером, відчувають себе захищеними та знають, що «все буде добре для кожного з нас».
З Днем народження Вас!!!
Щастя, здоров’я, успіхів у всіх починаннях!!!

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж