Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

Лекція на тему «Інструменти ефективного лідерства» для майбутніх економістів та менеджерів проведена кандидатом економічних наук, доцентом кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності НУ «Львівська політехніка» В. Й. Жежухою

NewsComments Off on Лекція на тему «Інструменти ефективного лідерства» для майбутніх економістів та менеджерів проведена кандидатом економічних наук, доцентом кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності НУ «Львівська політехніка» В. Й. Жежухою

Сьогодні українці, відчуваючи брак результативного управління в державі, як ніхто розуміють правильність слів Джеймса Хейза: «Ефективний менеджер живе у сьогоденні, але концентрується на майбутньому». Пам’ятаючи ці слова, керівництво Хмельницького політехнічного коледжу НУ «Львівська політехніка» та викладачі відділення економіки і менеджменту докладають всіх зусиль, аби наші студенти отримали такий обсяг якісних знань в цій галузі, щоб в майбутньому могли стати управлінцями, котрі зможуть змінити життя в Україні на краще. Цій високій меті слугують різноманітні традиційні та новітні форми навчального процесу. 22 лютого 2018 року студенти груп ЕП – 151 та ОВ – 151 були запрошені на лекцію нашого гостя зі Львова. Організатор зустрічі, директор ХПК Вадим Володимирович Овчарук з великою пошаною та задоволенням представив свого колегу – кандидата економічних наук, доцента кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності, заступника директора – декана повної вищої освіти Навчально-наукового інституту економіки та менеджменту НУ «Львівська політехніка» Володимира Йосиповича Жежуху.
Зустріч для майбутніх економістів та менеджерів була надзвичайно цікавою, корисною та інформативною. Володимир Йосипович окреслив тему своєї лекції як «Інструменти ефективного лідерства». Щоправда, можливо і не годиться називати таку невимушену бесіду з аудиторією «лекцією». Студенти вкотре переконались, що менеджмент –динамічна наука. Щоб крокувати в ногу з часом і не пасти задніх, потрібно постійно самовдосконалюватись, не бути закритим для всього нового . Лектор доступно та цікаво розповів слухачам, що таке «психогеометрія», «ассессмент» – можливо, нові, але дуже ефективні прийоми в управлінні. Слухачі тепер зможуть використовувати їх в своїй майбутній менеджерській діяльності. Непідробну зацікавленість викликали варіанти вирішення проблеми мотивування персоналу без залучення грошових коштів. Виявляється, існує безліч нематеріальних – проте ефективних! – форм подяки. Також з вуст Володимира Йосиповича прозвучала цінна для студентів коледжу інформація про його альма-матер. Національний університет «Львівська політехніка» – без перебільшення унікальний навчальний заклад нашої країни, бо в ньому практикується система подвійних дипломів. Це означає, що не одиниці, а переважна більшість студентів (цьогоріч лише на відділенні менеджменту таких аж 100!), частину навчальної програми опановують в Європейських університетах та академіях, отримуючи потім відповідний диплом. Флагман освітянської галузі, співпрацюючи з українським бізнесом, піклується і про те, щоб забезпечити своїм кращим випускникам достойне працевлаштування з солідною заробітною платою. Отож, наші студенти – і теперішні, і майбутні – можуть оцінити перспективи і можливості продовження навчання в НУ «Львівська політехніка» після закінчення коледжу.
Адміністрація ХПК висловлює щиру подяку нашому гостю за змістовну, цікаву і таку необхідну нашим студентам розмову. Ми зичимо Володимиру Йосиповичу здоров’я, нових звершень та сподіваємось на плідну співпрацю.

28056204_415837015508180_5470102122188934568_n 28279130_415837102174838_639009858764344278_n

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж