Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

Виховуємо переможців!

NewsComments Off on Виховуємо переможців!

Щиро вітаємо спортивну команду з легкоатлетичного кросу Хмельницького політехнічного коледжу НУ «Львівська політехніка» з черговою перемогою!!!

5 жовтня збірна команда ХПК у складі 14 студентів різних відділень у змаганнях на першість м.Хмельницького серед ВНЗ І-IVр.а. у напруженій боротьбі виборола перше місце, вкотре довівши, що у коледжі розвиток фізичної культури студентів організовано на досить високому рівні.

Адміністрація коледжу та Рада колективу фізичної культури висловлює глибоку подяку всім учасникам змагань. Особливо хочеться відмітити чемпіона міста з кросу на 1000 метрів студента групи ОА-142 Сабіра Гамбарова, срібного призера студента групи АТ-162 Євгена Кириченка та бронзового призера студента групи ПР-152 Артура Починка.
Не підвели і наші дівчата. У кросі на 500 метрів срібло виборола студентка групи МЕ-172 Ірина Богомол, бронзовою призеркою стала студента групи ЕК-161 Марина Кузь.
Бажаємо всім учасникам змагань нових перемог та досягнень у світі спорту!

На фото: Керівник фізичного виховання ХПК Микола Олімпіанович Свіцельський вітає чемпіона міста з кросу на 1000 метрів студента групи ОА-142 Сабіра Гамбарова

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж