Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

«Кращий студент України» – системна конкурсна програма

Дорогий студенте! Тепер у тебе є можливість не лише щоденно ходити на пари, відвідувати бібліотеку та пити каву з друзями в їдальні, але спробувати поборотися за статус переможця у “рульному” студентському проекті. Бо тривають вишівські та регіональні етапи «Кращого студента України-2014».

«Кращий студент України» – системна конкурсна програма, покликана виявити та надати імпульс до подальшого розвитку студентської молоді України як авангарду розвитку українського суспільства. Проходить від вишівських, регіональних до всеукраїнського етапу.

Ти активний студент, тобі набридли стандартні пари та нецікаві викладачі, ти знаєш, що можеш зробити більше і показати себе з ліпшої сторони? Тоді ти повинен обов’язково спробувати свої сили в «Кращому студенті України». Але, не забувай, якщо ти хочеш стати головним переможцем чи бути визнаним кращим студентом-громадським діячем, окрім своїх нагород і досягнень, ти повинен презентувати власний соціальний проект, який не лише покаже тебе з найкращої сторони, але й принесе користь суспільству.

Кожен із студентів має можливість взяти участь у одній чи навіть кількох номінаціях одразу. У рамках конкурсу «Кращий студент України» визначаються наступні номінації:

– Кращий студент України;
– Кращий студент-аналітик України;
– Кращий студент-громадський діяч України;
– Кращий студент-дизайнер України;
– Кращий студент-медійник України;
– Кращий студент-науковець України;
– Кращий студент-програміст України;
– Кращий студент-спортсмен України.

Щоб взяти учать у проекті, потрібно пройти обов’язкову, однак дуже просту онлайн-реєстрацію! Деталі можна довідатися у свого регіонального координатора.

Будь упевнений у собі та своїх силах. Доведи, що лише навчання + активна громадська робота + участь у змістовних проектах, може стати тим движком, який зараз так потрібен студентству та нашій країні. Адже, не дарма кажуть: «Молодь – це цвіт нації». Будь активним, поки молодий!

«Кращий студент України» – це твій шанс!

За довідками звертатися: (044) 529-13-75.

http://studrespublika.com/

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж