Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

День відкритих дверей управління Пенсійного фонду України у м. Хмельницькому для студентів Хмельницького політехнічного коледжу

NewsComments Off on День відкритих дверей управління Пенсійного фонду України у м. Хмельницькому для студентів Хмельницького політехнічного коледжу

8 червня 2017 року для студентів відділення економіки та менеджменту Хмельницького політехнічного коледжу НУ «Львівська політехніка» працівниками управління Пенсійного фонду України у м. Хмельницькому було організовано День відкритих дверей, під час якого майбутні економісти дізналися про специфіку роботи організації та підвищили рівень обізнаності щодо діючого пенсійного законодавства.
Студенти отримали вичерпну інформацію про організацію роботи управління з прийому громадян, призначення пенсій, норми пенсійного забезпечення громадян, види пенсій і порядок їх призначення. Учасники зустрічі були проінформовані про запровадження сучасних новітніх технологій Пенсійного фонду України, про нову систему обслуговування громадян на базі централізованої системи призначення і виплати пенсій, про формування електронних пенсійних справ.
Начальник відділу по роботі з персоналом Ірина Цибрій ознайомила студентів зі структурою управління, його основними завданнями та функціями, розповіла про можливість працевлаштування в управлінні після закінчення навчання.
Вона зазначила, що перелік вакансій на державну службу, терміни подання заявок, умови участі в конкурсі та вимоги до кандидатів розміщені на офіційному сайті Національного агенства з питань державної служби (Єдиний портал вакансій державної служби)
http://portal.nads.gov.ua
По завершенню зустрічі було проведено екскурсію по управлінню Пенсійного фонду у м. Хмельницькому.

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж