Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

Вітаємо ювіляра

NewsComments Off on Вітаємо ювіляра

У сонячний травневий день 18 травня, коли заквітчана природа одягнула своє найкраще вбрання, а  всі українці – чудові вишиванки, святкує свій ювілей заступник директора з виробничого навчання Хмельницького політехнічного коледжу НУ «Львівська політехніка» Микола Григорович Громик.

Прийшовши до коледжу у 1982 році на посаду старшого лаборанта, Микола Григорович  зарекомендував себе як  чудовий професіонал, людина компетентна і доброзичлива, чим заслужив   повагу та авторитет у колег. Його відповідальність,  самовідданість, порядність, чесність слугували тому, що саме йому запропонували у 1990 році посаду завідувача навчально-виробничими майстернями, а в 2002 – заступника директора з навчально-виробничої роботи. І на кожній ділянці він проявив себе як незамінний співробітник, професіонал своєї справи, сповнений ідей та енергії для втілення їх у життя.

Наш колектив цінує Вас, дорогий Миколо Григоровичу, за істинно чоловічі якості. Вітаючи Вас сьогодні з ювілеєм, ми бажаємо Вам і надалі залишатися еталоном зібраності і мужності, прикладом для наслідування, взірцем чуйності і доброї вдачі.

Нехай Ваші очі світяться щастям, нехай вдома Вас чекає любляча сім’я, а робота приносить лише радість!

 

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж