Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

“Launch Party” – форум економічного розвитку Хмельницького

NewsComments Off on “Launch Party” – форум економічного розвитку Хмельницького

 

Cтуденти Хмельницького політехнічного коледжу презентували сайт, створений на замовлення оргкомітету Форуму економічного розвитку Хмельницького.
27квітня 2017 року у нашому місті відбудеться Khmelnytskyi Forum on Economic Development , мета якого – об’єднати підприємців та інвесторів у баченні спільного майбутнього міста, надихнути інноваційно та покращити підприємницький дух.
Організаційний комітет на чолі з Ігорем Ратушним працює вже понад 2 місяці. До комітету входять представники бізнес – середовища та громадські лідери міста. Не залишаються байдужими до такого заходу і випускники та студенти Хмельницького політехнічного коледжу. Серед організаторів та учасників заходу були наші випускники: начальник управління економіки Хмельницької міської Ради Оксана Новодон, представник від «Приватбанку» Ігор Притта інші.

У вівторок 28 березня 2017 року відбувся Launch Party для членів організаційного комітету форуму, друзів, партнерів, а також представників бізнесу, які зацікавлені в економічному зростанні Хмельницького . Під час його проведення студенти гр.ПР142 Ірина Ніколенко та Ігор Остапчук презентували власний сайт форуму (http://khmcityforum.com), розроблений на замовлення оргкомітету.
Мер міста Олександр Симчишин подякував нашим студентам за розробку, активність і небайдужість та побажав подальших творчих задумів, успіхів у навчанні та праці.

sJVRAMSMBrI

 

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж