Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

“Парус” – навчальним закладам України

NewsComments Off on “Парус” – навчальним закладам України

Викладач циклової комісії економіки та менеджменту Хмельницького політехнічного коледжу НУ «Львівська політехніка» Ольга Кравчук взяла участь у XIV Всеукраїнській конференції в рамках програми «Корпорація “Парус” – навчальним закладам України. Використання новітніх інформаційних технологій в освіті. Програмне забезпечення у роботі майбутніх спеціалістів сфери управління, економіки, фінансів та бухгалтерського обліку», яка відбулась в центральному офісі Корпорації “Парус” в м. Київ. У конференції брали участь більше 100 викладачів економіки, бухгалтерського обліку, інформаційних технологій та інших напрямків.
Під час заходу були розглянуті наступні напрямки роботи:
• Переваги та можливості учасників Всеукраїнської програми «Корпорація “Парус” – для навчальних закладів України».
• Особливості системи «Парус — Підприємство 7.40» для автоматизації фінансово-облікових задач підприємств. Ефективне використання модулів “Бухгалтерія”, “Заробітна плата”, “Консолідація”, “Персонал”, “Торгівля та Склад” у роботі підприємства.
• Новий статус системи законодавчої підтримки “Парус Інтернет-Консультант” – безкоштовний онлайн доступ для всіх бажаючих!
• Сучасні вимоги роботодавців до профільних випускників вишів (спеціаліст з підбору та адаптації кадрів, головний бухгалтер).
• Програмне забезпечення “Парус” в навчальному процесі для студентів. Досвід та практика викладання.
Крім цього, спеціалістами Корпорації “Парус” була представлена платформа “jПарус”, яка працює з використанням хмарних технологій. Фахівці показали переваги спеціалізованих модулів хмарної платформи. Також було продемонстровано роботу з модулями для ведення обліку та акцентовано увагу слухачів на їх взаємозв’язок зі спеціалізованими модулями. Для того, щоб використання модулів було більш наочним, спеціалісти розв’язали наскрізні задачі з автоматизації ведення обліку на конкретних прикладах.
У своїх доповідях викладачі наголосили на перевагах використання програмного забезпечення “Парус” в навчанні студентів та покращення якості освіти завдяки цьому.
Під час конференції відбулось підведення підсумків конкурсу викладацьких і студентських проектів за результатами 2015-2016 навчального року (кращий підручник, краща дипломна/курсова робота, розроблені з використанням ПЗ “Парус”). Усі лауреати конкурсу та активні учасники були нагороджені дипломами та грошовими грантами від Корпорації “Парус”.

14947723_217802515311632_3770320371561332861_n 14993294_217802555311628_3171758856072214808_n

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж