Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

IT фестиваль у Хмельницькому

NewsComments Off on IT фестиваль у Хмельницькому

У Хмельницькому парку імені Чекмана розпочалось справжнє свято – перший в місті фестиваль інформаційних технологій «it256», куди були запрошені всі, хто цікавиться розвитком ІТ-технологій та всі ті креативні та допитливі особистості, хто любить проводити вихідні по-особливому. А в політехнічному коледжі таких багато, можна сказати – всі. Ось і відгукнулись на запрошення. Прийшли цілими групами разом із викладачами.
На фестивалі весело та святково. Тут працює одразу кілька зон. На одній із них досвідчені програмісти гуртом працюють над поставленими задачами. На іншій – чемпіонат з комп’ютерної гри, далі – працює школа робототехніки. Можна подивитись, як працює 3Dпринтер та електромобіль. Найвеселіші приймають участь у танцювальному марафоні, а найкреативніші працюють над створенням Поларика – українського супергероя. І ще багато-багато різних цікавинок пропонують організатори .
І у всіх цих заходах студенти Хмельницького політехнічного коледжу прийняли найактивнішу участь. А ще було дуже приємно зустріти на фестивалі серед досвідчених ІТ-профі своїх недавніх випускників.

12

 

Більше фото

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж