Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

Викладачі сідають за парти

NewsComments Off on Викладачі сідають за парти

2016 рік – рік англійської мови в Україні. До заходів, спрямованих на активізацію її вивчення в ХПК НУ «ЛП», долучилися і викладачі профільних дисциплін.

Так, з метою підвищення іншомовної комунікативної компетенції педагогічного колективу, 25.05.2016 в коледжі було проведене заняття з англійської мови за професійним спрямуванням для викладачів відділення інженерної механіки.

На якийсь час викладачі опинились на місці своїх вихованців і, розмістившись за партами, уважно слухали, конспектували, а головне, успішно відповідали на запитання своїх викладачів англійської мови Кузнєцової Н.Ю. та Олійник С.О.

Але теоретичною частиною все не обмежилось. Викладачі застосовували отримані знання для складання діалогів на тему «Знайомство з зарубіжним партнером», обговорювали види та функції верстатів, розглядали особливості написання ділових листів.

Справа була не з легких, адже дехто з викладачів раніше взагалі не вивчав англійську мову, а інші після закінчення своїх навчальних закладів багато років до неї не звертались. Але всі працювали натхненно і завзято.

Наприкінці заняття, як справжні студенти, викладачі отримали домашнє завдання, в гарному настрої подякували один одному та розпрощались до наступних зустрічей.

AZ5PHgE_vWY

qBb3xYbSCEw k_IPZNdOHik K0FlkWhnEBE LojUBuHyo5E

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж