Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

Національний університет «Львівська політехніка» – пріоритет твого майбутнього

NewsComments Off on Національний університет «Львівська політехніка» – пріоритет твого майбутнього

Тиждень Національного університету «Львівська політехніка»

(29 лютого- 4 березня 2016 р.)

Рух уперед – це ознака життя і розвитку. Часто рух уперед – це рух назустріч один одному для того щоб надалі по хвилях часу іти разом – навчаючи, виховуючи та збагачуючи знаннями покоління за поколінням. Ось так у 2015 році об’єдналися університет трьох століть, заснований в далекому 1844 році Національний університет «Львівська політехніка» та 50-літній Хмельницький політехнічний коледж.

Дорогі студенти ! В рамках Тижня Національного університету «Львівська політехніка», що проходить у Хмельницькому політехнічному коледжі ми хочемо більше розказати вам про науково-освітню гордість України – Львівську політехніку

6232170059_17d081e306_b
i55v95vr_wy63

 

КОНКУРЕНТНІ ПЕРЕВАГИ НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

«ЛЬВІВСЬКОЇ ПОЛІТЕХНІКИ»

1. Національний університет “Львівська політехніка” – один із найавторитетніших вищих технічних навчальних закладів України і Східної Європи, заснований ще в 1844 році. Це один із найбільших університетів України, де студенти навчаються за понад 120 спеціальностями.

2. Згідно з рейтингами Львівська політехніка належить до найкращих вищих навчальних закладів України.

3. Протягом останніх років Львівська політехніка – один із лідерів за кількістю поданих заяв від абітурієнтів.

4. Львівська політехніка має найвищий – четвертий – рівень акредитації та статус національного університету. Це перший ВНЗ України, що отримав статус самоврядного (автономного) дослідницького університету.

5. Навчальний процес забезпечує професорсько–викладацький склад чисельністю понад 2300 осіб, з них більше, ніж 210 докторів наук, професорів та понад 1100 кандидатів наук, доцентів.

6. Міжнародне визнання диплому.

Запрошуємо Вас вступити на заочне відділення до НКЦ м. Хмельницький Національного університету “Львівська політехніка” щоб здобути освітньо-кваліфікаційний рівень “Бакалавр” по закінченню Молодшого спеціаліста за різними напрямами!

Вся детальна інформація за тел: 096-390-36-57; (0382)63-12-85.

e-mail Vitalij.v.bezruk@lpnu.ua

Соц. мережі http://vk.com/hmelnickiy_nkc

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж