Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

Представники Хмельницької політехніки ввійшли до нового складу молодіжної ради при Хмельницькій ОВА

NewsComments Off on Представники Хмельницької політехніки ввійшли до нового складу молодіжної ради при Хмельницькій ОВА

Молодь є не лише рушієм змін, але й майбутнім нашої країни. Вона представляє потужний потенціал, енергію та ідеї, які визначатимуть напрям розвитку нашої держави. Впливати на політичні, економічні та соціальні процеси, брати участь у прийнятті рішень і розв’язанні важливих проблем юні хмельничани можуть завдяки активній участі в роботі молодіжної ради при Хмельницькій обласній військовій адміністрації.
Хмельницькі політехніки традиційно беруть активну участь у її діяльності. 19 травня відбулися вибори нового складу Ради.

https://www.adm-km.gov.ua/?p=124909

За підсумками відкритого голосування до складу нової каденції Молодіжної ради ввійшла заступниця голови студентської ради ХПФК і голова студентської ради відділення інженерної механіки Матвєєва Анастасія.

У коледжі Анастасія є однією із найбільш активних й ініціативних студенток. Дівчину цінують за відповідальне ставлення до своїх обов’язків, наполегливість і дисциплінованість, волонтерську роботу, готовність допомогти та організаторські здібності. Тож віримо, що і в новому статусі – членкині молодіжної ради при Хмельницькій обласній військовій адміністрації, Анастасія зарекомендує себе як потужний молодіжний лідер громадянського суспільства.

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж