Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА ЗУСТРІЧ У ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ ПРОФЕСІЙНОМУ ЛІЦЕЇ ЕЛЕКТРОНІКИ

NewsComments Off on ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА ЗУСТРІЧ У ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ ПРОФЕСІЙНОМУ ЛІЦЕЇ ЕЛЕКТРОНІКИ

Представники відділення заочного навчання ХПФК є частими гостями в професійно-технічних навчальних закладах. 16 травня у Хмельницькому професійному ліцеї електроніки відбувся захист переддипломної практики групи № 34 за спеціальністю «Електромеханік з ремонту та обслуговування лічильно-обчислювальної апаратури», на якому була присутня представник Хмельницької політехніки – Рибак Анна Миколаївна. Перед заходом випускникам була надана можливість ознайомитись із правилами вступу та умовами навчання на денній та заочній формі в політехнічному коледжі. Із цікавістю була сприйнята інформація про необхідність подання при вступі електронної заяви абітурієнта та відповідного мотиваційного листа.
Щирі слова вдячності висловлюємо за співпрацю та надану можливість спілкування із випускниками директору професійно-технічного закладу Росквасу Анатолію Івановичу, старшому майстру Нетребі Віктору Васильовичу, класному керівнику Чехману Андрію Петровичу.
Двері нашого навчального закладу завжди відкриті для вас, шановні випускники, наші абітурієнти та майбутні студенти. Гостинно запрошуємо вас на навчання до нашого навчального закладу!

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж