Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

Профорієнтаційна зустріч із випускниками ВПУ-4

NewsComments Off on Профорієнтаційна зустріч із випускниками ВПУ-4

Приємністю для кожного є споглядати, як завершується й добігає свого логічного кінця справа, а ще перехоплює подих від здобутого, досягнутого. Отож, 12 травня на запрошення дирекції ВПУ-4 м.Хмельницького представник адміністрації ХПФК Анатолій ДАНИЛЮК відвідав випуск двох груп за спеціальністю «Електрозварник ручного зварювання» (гр.106) і “Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів”(гр.108).

З вітальним словом до присутніх звернулись директор закладу Михайлов С.В., голова профспілки Нагребельний О.В., завідувач відділенням заочного навчання ХПФК НУ «ЛП» Данилюк А.М. Хочеться адресувати слова вдячності за співпрацю, надану можливість спілкування із випускниками директору професійно-технічного закладу Михайлову Сергію Володимировичу, заступнику директора Задерейко Ірині Іванівні, класним керівникам Омельчаку Юрію Миколайовичу, Комару Андрію Григоровичу та викладачу Ластовецькому Олександру Миколайовичу.

Двері нашого навчального закладу завжди відкриті для вас, шановні випускники, наші абітурієнти та майбутні студенти для продовження навчання на освітньому рівні “Молодшого бакалавра ” за спеціальностями:
• 274 «Автомобільний транспорт»,
• 123 «Комп’ютерна інженерія»,
• 073 «Менеджмент»,
• 131 «Прикладна механіка».

Гостинно запрошуємо вас на навчання до нашого навчального закладу!

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж